Bellavita- ja Bella -retinolivoiteet tekevät ihostasi ihanan!

Retinoli eli A-vitamiini on kiistatta yksi tehokkaimmista ihonhoidon ainesosista. Ihomme tarvitsee A-vitamiinia, joka tekeekin ihosta ihanan pehmeän, sileän ja kimmoisan. Bellavita ja Bella A-vitamiinivoiteet sopivat päivittäiseen ihon hoitoon, varsinkin kasvojen, kaulan ja dekolteen alueelle. Saatavilla apteekeissa ja verkkoapteekeissa.


Uusi tehokkaampi koostumus ja uusi pakkaus

Orion Pharman suosituissa Bellavita- ja Bella-voiteissa on nyt uudet tehokkaammat raaka-aineet – retinoli ja bakuchioli. Aiempi A-vitamiinin muoto korvattiin tehokkaammalla retinolilla ja mukaan lisättiin kasviperäinen ja antioksidanttinen bakuchioli. Huomioithan, että tehonsa vuoksi retinoli voi aiheuttaa aluksi ihoreaktioita kuten ihon punoitusta ja kuivuutta. Lue lisää kuinka retinolivoiteen käyttö tulee aloittaa.

Uudistuksen yhteydessä pakkaus sai myös helmeilevän kaunistuksen.

Tehokaksikko retinoli ja bakuchioli

Retinoli ja bakuchioli toimivat todella hyvin yhdessä uudistaen ja vahvistaen ihoa. Molemmat ainesosat vaikuttavat ihon ikääntymiseen ja kiinteyteen samalla kun bakuchioli vahvistaa retinolin vaikutuksia.

Huomioithan, että A-vitamiinituotteita, kuten retinolivoiteita, ei suositella käytettäväksi raskauden tai imetyksen aikana.

Bellavita ja Bella:

  • vahvistavat, uudistavat ja ravitsevat ihoa
  • ennaltaehkäisevät ikääntymisen merkkejä
  • silottavat juonteita
  • vähentävät valovaurioita
  • edistävät ihon kollageenin ja hyaluronihapon tuotantoa

Suomessa kehitetty ja valmistettu

Orion Pharma kehitti Bellavita-voiteet yli 60 vuotta sitten ja nämä A-vitamiinivoiteet ovatkin toimineet monien luottotuotteina vuosikaudet. Nyt uudistuneet Bellavita- ja Bella-tuotteet on myös kehitetty ja valmistettu Orion Pharman Turun lääketehtaalla.


Valitse sinulle sopiva A-vitamiinivoide

Lue lisää Bellavita- ja Bella-tuotteista ja valitse sinulle sopiva A-vitamiinivoide.

Retinoli eli A-vitamiini on tutkitusti tehokas

Lue laaja tietopaketti retinolista ja hyödynnä retinolivoiteen käyttövinkit.

Bakuchioli on ihon hellävarainen uudistaja

Lue lisää bakuchiolista ja sen hyödyistä, käytöstä ja vaikutuksesta ihon hoidossa.