Sivun sisältö ja pikalinkit

Suihku, sauna, uinti

Suihkun superkuluttajalle

Jos käyt usein suihkussa, voit pestä ihosi Aqualan L:llä, joka sopii koko vartalolle. Erityisesti atooppiselle iholle suunniteltu Ceralan hoitaa ihoa tehokkaasti suihkun jälkeen.

Hellä kylpy

Sekoita kylpyveteen 5–10 senttiä Aqualania, eikä muuta pesuainetta tarvita. Samalla tulee rasvauskin tehtyä!

Saunanaamio

Levitä Aqualan L:ää koko vartalolle ennen saunaa ja suihkua. Ihostasi tulee pehmeä. Sopii hyvin kuivaihoisille ja atoopikoille.

Ihon kuorinta

Sekoita Aqualan L:n tai Aqualanin sekaan hienoa sokeria. Hiero seosta koko vartalolle kevyin pyörivin liikkein ja huuhtele vedellä. Ihosta tulee silkinpehmeä kotikonstein.

Intiimialueen voidepesu

Hellävarainen voidepesu voi auttaa intiimialueen kuivuuteen. Pese intiimialue aamulla käsisuihkulla ilman saippuaa. Käytä saippuan tilalla Aqualan L -voidetta. Pesun jälkeen voit vielä tarvittaessa sivellä Aqualan L -voidetta intiimialueelle.

Intiimialueen puhdistukseen

Aqualan L on ehdoton matkoilla, sillä sen ja paperipyyhkeen avulla intiimialueiden puhdistus on mutkatonta hankalissakin oloissa.

Bikinirajojen ajeluun

Bikinirajan karvoituksen poistoon voit käyttää Aqualania samaan tapaan kuin saippuaa tai vaahtoa. Näin et ärsytä ihoa.

Ennen uintia

Jos sinulla on kuiva iho, rasvaa ihosi Novalanilla ennen uintia ja anna imeytyä. Voide suojaa kloorivedeltä.

Uinnin jälkeen

Hoida ihoasi uinnin ja suihkun jälkeen säännöllisesti Aqualan Plussalla, niin iho saa kosteutta.

Hyvinvointi ja ulkoilu

vartalo_perhe_16-9_570.jpg

Auringon palvojalle

Levitä auringonoton jälkeen iholle Humektania tai Aqualan L:ää. Ne kosteuttavat ihoa ja vähentävät hilseilyä. Jääkaappikylmänä
viileys helpottaa kutiavaa ihoa. Laita Aqualan L hetkeksi
jääkaappiin, niin herkkäkään iho ei kutia.

Kuntoilijan konsti

Kuntoillessa tulee usein muualle hiki, mutta paljaille käsivarsille ja jaloille kylmä. Voitele vartalo Aqualan L:llä ennen treenejä, niin vilu vähenee.

Kesäistä kosteutta

Humektan ja Aqualan L ovat kuuman kesäpäivän jälkeen ihania kosteusvoiteita. Ne ovat kevyitä, imeytyvät hyvin, eivätkä tahraa vaatteita.

Ihon hellintää koko perheelle

Kevyt Aqualan Plus on perusvoide, josta kosteus imeytyy nopeasti ihon pintakerroksiin ja muodostaa suojan, joka estää kosteutta haihtumasta.

Raskausaikana

Voitele kasvavaa vatsaa Novalanilla tai Aqualanilla. Ihosi pysyy joustavana. Jatka voitelua myös synnytyksen jälkeen, varsinkin jos sinulla on raskausarpia.

Voidevinkkien tuotteet

Lisää voidevinkkejä