Keräilykampanja käynnissä nyt!

2021-03_Orion_keräilykevät2021_bannerit_lahjat2_1920x500.jpg

Ajankohtaiset artikkelit

11.5.2021 Raskaus

Rauta on terveydelle välttämätön hivenaine, jota pitää saada säännöllisesti ravinnosta. Riittävästä raudan saannista on tärkeää huolehtia raskausaikana, sillä raudan tarve lisääntyy raskauden aikana. Myös imetys lisää raudan tarvetta.

Lue lisää
11.5.2021 Terveys ja hyvinvointi

Aivoterveydestä kannattaa pitää erityistä huolta. Jokainen voi onneksi vaikuttaa aivojensa hyvinvointiin omassa arjessaan. Ratko ristikoita, nuku hyvin, tanssi ja liiku, erityisesti toisten kanssa! Myös ravinnolla on suuri merkitys.

Lue lisää
6.5.2021 Vitamiinit ja hivenaineet

Rauta on terveydelle välttämätön hivenaine, jota pitää saada säännöllisesti ravinnosta. Riittävä raudan saanti auttaa vähentämään väsymystä ja uupumusta, sillä rautaa tarvitaan elimistön jokaisessa solussa edistämään normaalia energia-aineenvaihduntaa.

Lue lisää

Tunnetko jo Movex-tuoteperheen?

Vastaa muutamaan Movex-aiheiseen kysymykseen. Voit osallistua, vaikka tuotteet eivät olisi vielä tuttuja. Halutessasi voit osallistua myös arvontaan, jossa on palkintona Movexin tuotepaketti (arvo noin 45 €). Osallistumisaikaa on 31.5.2021 saakka.

Aloita kysely!

Tilaa uutiskirje sähköpostiisi

Anna meidän inspiroida sinua oman ja läheistesi hyvinvoinnin rakentamisessa. Tilaa luotettavaa ja tutkittua tietoa terveydestä, hyvinvoinnista ja Orionin itsehoitovalmisteista.

Tilaa uutiskirje

Orionin tuotetarjoukset verkkoapteekeissa!

Tutustu verkkoapteekkien parhaimpiin Orionin tuotetarjouksiin ja kampanjoihin. 

Klikkaa tästä ja tutustu tarjouksiin!

Etsi lähin apteekkisi

Hakutoiminto avaa hakutuloksesi uuteen välilehteen Google Maps -sivustolle. Haulla voit tarkistaa samalla myös monen apteekin aukioloajat. Apteekit itse vastaavat aukioloaikojen ylläpidosta ja oikeellisuudesta.