Vita-Calsorin

VitaCalsorin RGB

Ravintolisä on pieninä annoksina, kuten tabletteina, nautittava elintarvike, jonka tarkoituksena on täydentää ruokavaliota. Ravintolisä voi sisältää esimerkiksi vitamiineja tai kivennäisaineita. Ravintolisät eivät korvaa terveellistä ruokavaliota.

Nieltävä, monipuolinen luustoravinne, joka sisältää kalsiumin imeytymiseen ja luun muodostumiseen tarvittavia ravintoaineita. 1 helposti nieltävä, puolitettava tabletti sisältää 500 mg kalsiumia, 20 mikrog D3-vitamiinia sekä C-, B6- ja K-vitamiinia sekä magnesiumia. Vita Calsorinin sisältämä kalsium on tarpeellinen luuston normaalina pysymiselle, D-vitamiini edistää veren normaalia kalsiumtasoa ja magnesium sekä K-vitamiini edistävät luiden pysymistä normaaleina. C-vitamiini edistää normaalia kollageenin muodostumista luuston ja rustojen normaalia toimintaa varten. 100 tabl.

4.3/5
Kiitos palautteestasi!
VitaCalsorin RGB

Vita-Calsorin on monipuolinen luustoravinne, joka sisältää kalsiumin imeytymiseen ja luun muodostumiseen tarvittavia ravintoaineita. Vita Calsorinin sisältämä kalsium on tarpeellinen luuston normaalina pysymiselle, D-vitamiini edistää veren normaalia kalsiumtasoa ja magnesium sekä K-vitamiini edistävät luiden pysymistä normaaleina. C-vitamiini edistää normaalia kollageenin muodostumista luuston ja rustojen normaalia toimintaa varten. Helposti nieltävä, puolitettava tabletti.

1 tabletti sisältää 500 mg kalsiumia, 20 mikrogrammaa D3-vitamiinia, 150 mg magnesiumia, 30 mg C-vitamiinia, 1mg B6-vitamiinia ja 30 mikrogrammaa K1-vitamiinia.

Laktoositon (maidoton), gluteeniton, hiivaton, sokeriton. Ei sisällä eläinperäistä liivatetta.

Käyttöaiheet: Päivittäisen kalsiumin ja D3-vitamiinin saannin varmistaminen.

Annostus: 1-2 tablettia niellään riittävän nesteen kera. Suositeltua annostusta ei tule ylittää

Annostus: 1-2- tablettia päivässä niellään riittävän nesteen kera

Pakkaukset: Vita-Calsorin 100 tablettia.

Säilytys: Huoneenlämmössä, lasten ulottumattomissa, suojattuna kosteudelta

Ainesosat: Kalsiumkarbonaatti, magnesiumhydroksidi, täyteaineet (mikrokiteinen selluloosa, silloitettu natriumkarboksimetyyliselluloosa), L-askorbiinihappo, pintakäsittelyaineet (rasvahappojen magnesiumsuolat, etyyliselluloosa, glyseroli), kolekalsiferoli, päällyste (pintäkäsittelyaineet: hydroksipropyylimetyyliselluloosa, kalsiumsulfaatti, magnesiumkarbonaatit, polyeteeniglykoli, hydroksipropyyliselluloosa, mikrokiteinen selluloosa), pyridoksiinihydrokloridi, fyllokinoni.

Ravintolisä

Gluteeniton,Laktoositon,Maidoton,Hiivaton,Sokeriton,Liivatteeton,Liivatteeton (sika)
orion-pharma-logo.png

Hyvinvointia rakentamassa

  • Orion on kotimainen lääkeyhtiö
  • Olemme rakentaneet hyvinvointia suomalaisille jo yli sadan vuoden ajan
  • Työllistämme suomessa yli 2700 henkilöä
  • Lue lisää meistä!
Avainlippu_w100.jpg