Devisol Dino Mansikka

Devisol Dino Mansikka 200tabl RGB Flag

Ravintolisä on pieninä annoksina, kuten tabletteina, nautittava elintarvike, jonka tarkoituksena on täydentää ruokavaliota. Ravintolisä voi sisältää esimerkiksi vitamiineja tai kivennäisaineita. Ravintolisät eivät korvaa terveellistä ruokavaliota.

Räyh! Hirmuinen dinon muotoinen purutabletti maistuu makoisalta mansikalta ja sisältää 10 mikrogrammaa hyvin imeytyvää D3-vitamiinia. Saatavilla apteekeista 100 ja 200 tabletin pakkauksissa. Avainlippu-tuote. 

4/5
Kiitos palautteestasi!
Devisol Dino Mansikka 200tabl RGB Flag
dino_cycle_mansikka_flat2.png

Dinosauruksen muotoinen, mansikan makuinen D-vitamiinipurutabletti. Hyvämakuisen tabletin voi joko pureskella tai imeskellä. Yksi tabletti sisältää 10 mikrogrammaa hyvin imeytyvää D3-vitamiinia. D-vitamiini on välttämätön lasten luuston normaalille kasvulle ja kehitykselle ja vahvistaa vastustuskykyä lapsilla.

Makeutettu ksylitolilla ja sorbitolilla. Mansikkainen maku on peräisin luontaisesta mansikka-aromista.

Pakkauksessa on lapsiturvakorkki.

Annostus: 1 tabletti päivässä. Suositellaan yli 3-vuotiaille tai kun lapsi osaa pureskella hyvin. Suositeltava vuorokausiannos (1 tabletti) sisältää 10 mikrog* D3-vitamiinia. *200 % vuorokautisen saannin vertailuarvosta.

Ravintolisä. Suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Säilytetään huoneenlämmössä korkki suljettuna ja valolta suojattuna, pienten lasten ulottumattomissa. Sisältää makeutusaineita. Liiallisella käytöllä voi olla laksatiivisia vaikutuksia. Laktoositon (laktoosia 0 g), hiivaton ja gluteeniton. Ei sisällä soijaa tai liivatetta.

Ainesosat: Makeutusaineet (sorbitoli, ksylitoli), täyteaineet (hydroksipropyyliselluloosa, mikrokiteinen selluloosa), paakkuuntumisenestoaineet (rasvahappojen magnesiumsuolat, piidioksidi), luontainen mansikka-aromi, väri (punajuuriväri), kolekalsiferoli(D3)-valmiste.

Ravintolisä

Hiivaton,Gluteeniton,Laktoositon,Liivatteeton,Sokeriton,Maidoton
orion-pharma-logo.png

Hyvinvointia rakentamassa

  • Orion on kotimainen lääkeyhtiö
  • Olemme rakentaneet hyvinvointia suomalaisille jo yli sadan vuoden ajan
  • Työllistämme suomessa yli 2700 henkilöä
  • Lue lisää meistä!
Avainlippu_w100.jpg

Sinua saattaisi kiinnostaa myös:

Devisol Dino pehmeä mustikka-appelsiini. Lue myös artikkeli lasten D-vitamiinin saannin tärkeydestä.

10.2.2021 Lasten terveys

Kasvavalle lapselle riittävä D-vitamiinin saanti on erityisen tärkeää. Sitä saa monipuolisesta ruuasta, ja lisäksi lapsi tarvitsee ympärivuotisen D-vitamiinilisän. Kun vitamiinin ottaminen on hauska hetki ja koko perheen asia, lapsi ottaa sen mielellään.

Lue lisää