Beko Strong

Beko Strong 100tabl RGB

Ravintolisä on pieninä annoksina, kuten tabletteina, nautittava elintarvike, jonka tarkoituksena on täydentää ruokavaliota. Ravintolisä voi sisältää esimerkiksi vitamiineja tai kivennäisaineita.

Vahva ja monipuolinen B-vitamiinivalmiste, joka sisältää kaikkia päivittäin tarvittavia B-ryhmän vitamiineja. B-vitamiinit edistävät elimistön normaalia energia-aineenvaihduntaa ja ovat välttämättömiä hermoston normaalille toiminnalle. Laktoositon, gluteeniton, hiivaton. 30, 100 ja 200 tabl.

3.6/5
Kiitos palautteestasi!
Beko Strong 100tabl RGB

Beko Strong on vahva ja monipuolinen B-vitamiinivalmiste joka sisältää kaikkia päivittäin tarvittavia B-ryhmän vitamiineja.

Käyttöaiheet: B-vitamiinin riittävän päivittäisen saannin varmistaminen

Koostumus: Täyteaine (mikrokiteinen selluloosa, dikalsiumfosfaatti), Nikotiiniamidi, Kalsium-D-pantotenaatti, Pyridoksiinihydrokloridi, Pintakäsittelyaine (talkki, rasvahappojen magnesiumsuolat, hydroksipropyylimetyyliselluloosa, sellakka, sakkaroosi, polyvinyylipyrrolidoni, polysorbaatti 80, glyseroli), Tiamiinimononitraatti, Riboflaviini,  Syanokobalamiini, Paakkuuntumisenestoaine (piidioksidi), Väriaine (titaanidioksidi, keltainen rautaoksidi), Foolihappo, D-biotiini, Hapettumisenestoaine (trinatriumsitraatti)

Pakkaukset: Beko Strong 30, 100 ja 200 tabl.

Annostus: Yksi tabletti/vrk.

Ainesosat: B1-vitamiini/-vitamin           15 mg       
B2-vitaminiini/-vitamin         15 mg       
B3-vitamiini/-vitamin           50 mg         
B5-vitamiini/-vitamin           25 mg         
B6-vitamiini/-vitamin           20 mg       
B12-vitamiini/-vitamin          10 µg         
Foolihappo                          400µg         
D-biotiini                            100µg

Ravintolisä

Hiivaton, Gluteeniton, Laktoositon, Maidoton, Liivatteeton