Bevita Eye silmätipat

Bevita Eye tippa 10ml

Lääkinnällisellä laitteella tarkoitetaan esimerkiksi materiaalia ja tarviketta jota voidaan käyttää ihmisillä esimerkiksi sairauden tai vamman hoitoon tai lievitykseen. Lääkinnällisen laitteen valmistajan on näytettävä toteen sen turvallisuus, käyttötarkoitukseen sopivuus ja suorituskyky.

Bevita Eye on säilöntäaineeton silmätippaliuos, joka sisältää 0,4 % natriumhyaluronaattia. Sillä on optimaalisesti silmää voitelevat, kosteuttavat ja suojaavat ominaisuudet. 

Bevita Eye silmätipat lievittävät kuivien silmien oireita kuten ympäristötekijöistä, silmiin kohdistuvista stressitekijöistä tai mekaanisista syistä johtuvaa kuivuutta, polttavaa tunnetta tai roskan tuntua. Bevita Eye silmätipat ei sumenna näköä ja niitä voi käyttää piilolinssien kanssa.

3.6/5
Kiitos palautteestasi!
Bevita Eye tippa 10ml

Bevita Eye on säilöntäaineeton silmätippaliuos, joka sisältää 0,4 % natriumhyaluronaattia. Natriumhyaluronaatti on kehon voitelevissa nesteissä esiintyvä aine. Viskositeettinsa ansiosta sillä on optimaalisesti silmää voitelevat ominaisuudet, silmää kosteuttava ja kyynelfilmiä stabiloiva vaikutus. 

Käyttöaiheet:

lievittää ympäristötekijöistä (tuuli, aurinko, kuiva ilma, savu), silmiin kohdistuvista stressitekijöistä (liian kirkas valo, pitkäjaksoinen tietokoneen käyttö) tai mekaanisista syistä (piilolinssien käyttö, silmäleikkaukset) johtuvaa kuivuutta, polttavaa tunnetta tai roskan tuntua. Oireita helpottava vaikutus on pitkäkestoinen. Bevita Eye silmätipat soveltuvat käytettäväksi piilolinssien kanssa.

Säilytys:

Moniannospullo: säilyy avaamisen jälkeen 3 kuukautta

Uudelleensuljettavat pipetit: käyttökelpoisia 12 tunnin ajan avaamisesta

Pakkaukset:

BevitaEye silmätipat 10 ml pullo ja 20x0,5 ml uudelleen suljettavat pipetit

Koostumus:

Natriumhyaluronaatti 0,4 %, dinatriumvetyfosfaatti, natriumdivetyfosfaatti, natriumkloridi, injektionesteisiin käytettävä vesi.

Lääkinnällinen laite

Pakkausseloste_bevita eye.JPG

Kosteuttavat silmätipat
Natriumhyaluronaatti
10 ml
Säilöntäaineeton

Koostumus:

Natriumhyaluronaatti 0,4 %, dinatriumvetyfosfaatti, natriumdivetyfosfaatti, natriumkloridi, injektionesteisiin käytettävä vesi.

Mitä BevitaEye on?

BevitaEye on säilöntäaineeton silmätippaliuos, joka sisältää 0,4 % natriumhyaluronaattia.

Valmistemuoto

BevitaEye säilöntäaineettomat silmätipat on pakattu 10 ml tippapulloon.

Mihin BevitaEye silmätipat on tarkoitettu?

BevitaEye silmätippaliuos sisältää suurimolekulaarista natriumhyaluronaattia, jota valmistetaan bioteknologisen synteesin avulla. Natriumhyaluronaatti
on kehon voitelevissa nesteissä esiintyvä aine. Viskositeettinsa ansiosta sillä on optimaalisesti silmää voitelevat ominaisuudet, silmää
kosteuttava ja kyynelfilmiä stabiloiva vaikutus. Natriumhyaluronaatin voitelevat, kosteuttavat ja suojaavat ominaisuudet lievittävät ympäristötekijöistä (tuuli, aurinko, kuiva ilma, savu), silmiin kohdistuvista stressitekijöistä (liian kirkas valo, pitkäjaksoinen tietokoneen käyttö) tai mekaanisista syistä (piilolinssien käyttö, silmäleikkaukset) johtuvaa kuivuutta, polttavaa tunnetta tai roskan tuntua. Oireita helpottava vaikutus on pitkäkestoinen.
BevitaEye silmätipat ovat säilöntäaineettomia ja ne soveltuvat käytettäväksi piilolinssien kanssa.

Kuinka silmätippoja käytetään?

1 tippa silmään tarpeen mukaan useitakin kertoja päivässä.

Pakkausseloste_bevita eye_10ml pullopakkauksen käyttöohjeet.JPG

Varoitukset ja varotoimet

 • Älä käytä silmätippaliuosta, jos pakkaus tai pullo näyttää vaurioituneelta.
 • Valmiste on tarkoitettu vain ulkoiseen ja paikalliseen käyttöön silmissä.
 • Älä käytä valmistetta, jos olet yliherkkä jollekin sen sisältämälle aineelle.
 • Valmistetta ei saa käyttää pakkauksessa mainitun viimeisen käyttöpäivämäärän jälkeen.
 • Varo koskettamasta silmän pintaa tippakärjellä.
 • Harvoissa tapauksissa näkö voi sumentua hetkeksi silmätippojen laiton jälkeen. Tämä johtuu silmätippaliuoksen viskositeetista. Odota siis muutama sekunti ennen kuin ryhdyt tarkkaa näkökykyä vaativiin toimiin.
 • Pidä vähintään 10 - 15 minuutin väli BevitaEye silmätippojen laiton jälkeen ennen kuin tiputat jotain muuta silmätippavalmistetta silmiin.
 • Avatun pullon sisältö on käytettävä viimeistään 90 päivän kuluessa ensimmäisestä avaamisesta.
 • Sulje pullo huolellisesti jokaisen käyttökerran jälkeen varmistaen ettei tippakärkeen jää nestettä. Ravista neste tarvittaessa pois.
 • Säilytettävä poissa lasten näkyviltä ja ulottuvilta.
 • Säilytettävä +2 - +25 °C :ssa.
 • BevitaEye silmätippoja ei saa niellä.
 • Älä tiputa pullosta kerralla enempää kuin 30 tippaa, ettei pullo painu kasaan.

Pakkauksen symbolit:

Pakkausseloste_bevita eye_pakkauksen symbolit.JPG

Pakkausseloste_bevita eye_10ml pullopakkauksen CE merkit.JPG