Bevita Eye Silmäsuihke

Bevita Eye Silmasuihke Oikea Rgb

Lääkinnällisellä laitteella tarkoitetaan esimerkiksi materiaalia ja tarviketta jota voidaan käyttää ihmisillä esimerkiksi sairauden tai vamman hoitoon tai lievitykseen. Lääkinnällisen laitteen valmistajan on näytettävä toteen sen turvallisuus, käyttötarkoitukseen sopivuus ja suorituskyky.

Suomessa kehitetty ja valmistettu Bevita Eye Silmäsuihke, keskivaikean ja vaikean kuivasilmäisyyden hoitoon: kosteuttaa, suojaa, voitelee, tasapainottaa. Hoitaa ja ennaltaehkäisee kuivien silmien oireita. Soveltuu piilolinssien käyttäjille. Annostellaan suljetulle silmälle.

3/5
Kiitos palautteestasi!
Bevita Eye Silmasuihke Oikea Rgb

Bevita Eye Silmäsuihke kuivien silmien oireiden ja vaurioiden hoitamiseen ja ennaltaehkäisemiseen sekä silmäluomien ja silmänympärysihon kosteuttamiseen tarkoitettu lipidi-mikroemulsio -silmäsuihke. Tuote annostellaan suljetulle silmäluomelle.

Yhteistyössä Allergia-, iho- ja astmaliiton kanssa.

Ainesosat: Dekspantenoli (B5-provitamiini), Sacha Inchi (Plukenetia volubilis) -siemenöljy, trehaloosi, hyaluronihappo ja glyseroli steriilissä, hypotonisessa trometamoli/sitraatti -emulsiossa. Ei sisällä säilöntäaineita, alkoholia, fosfaatteja, boraatteja, mineraaliöljyä tai eläinperäisiä ainesosia.

Lääkinnällinen laite

Vegaaninen

Pakkausseloste_bevita eye_silmäsuihke_logo.JPGPakkausseloste_bevita eye_suihke_valmistettu suomessa.JPG

Keskivaikean ja vaikean kuivasilmäisyyden hoitoon:

kosteuttaa, suojaa, voitelee, tasapainottaa. Hoitaa ja ennaltaehkäisee kuivien silmien oireita. Käytä pullo kuuden (6) kuukauden kuluessa avaamisesta ja viimeiseen käyttöpäivään mennessä.

Koostumus:

Dekspantenoli (B5-provitamiini), Sacha Inchi (Plukenetia volubilis) -siemenöljy, trehaloosi, hyaluronihappo ja glyseroli steriilissä, hypotonisessa trometamoli/sitraatti -emulsiossa.

Ei sisällä säilöntäaineita, alkoholia, fosfaatteja, boraatteja, mineraaliöljyä tai eläinperäisiä ainesosia.

Mikä Bevita Eye Silmäsuihke on ja mihin sitä käytetään?

Bevita Eye Silmäsuihke on Suomessa kehitetty ja valmistettu lääkinnällinen
laite, joka sopii käytettäväksi myös piilolinssien kanssa. Tuote on kuivien silmien oireiden ja vaurioiden hoitamiseen ja ennaltaehkäisemiseen sekä silmäluomien ja silmänympärysihon kosteuttamiseen tarkoitettu lipidi-mikroemulsio -silmäsuihke. Tuote annostellaan suljetulle silmäluomelle. Kuivien silmien kyynelkalvoon syntyy pistemäisiä kuivia ja hyvin korkean osmolaarisuuden kohtia, jotka aiheuttavat silmänpinnan vaurioita ja tulehdusta. Silmien epämukavat kutinan, polttelun ja karheuden tuntemukset sekä näön sumeneminen johtuvat näistä vaurioista ja kyynelkalvon kunnollisen suojan puuttumisesta. Bevita Eye Silmäsuihkeen -mikroemulsion sisältämä Sacha Inchi -siemenöljy levittyy silmän pinnalle vahvistaen kyynelkalvon luonnollisen lipidikerroksen suojaa ja estäen kyynelnesteen haihtumista. Hyaluronihappo, trehaloosi, dekspantenoli ja glyseroli sitovat vettä sekä vakauttavat ja voitelevat kyynelkalvoa. Lievästi hypotonisessa (matalaosmolaarisessa) liuoksessa ne auttavat pitämään osmolaarisuuden turvallisella tasolla. Dekspantenoli (B5-provitamiini), hyaluronihappo ja glyseroli sekä Sacha Inchi -siemenöljyn luonnolliset antioksidanttiyhdisteet ja omega-rasvahapot suojaavat silmän pintaa ja silmänympärysihoa kuivumisen aiheuttamilta soluvaurioilta ja nopeuttavat niiden paranemista. Silmät tuntuvat miellyttäviltä, kun silmän pinta on toipunut. Tulehduksen vaimennuttua silmän sidekalvon punoitus vähenee. Näkeminen helpottuu myös silmiä rasittavissa olosuhteissa. Erikoisrakenteensa ansiosta pulloa voi käyttää missä asennossa tahansa.

Käyttöohjeet:

 1. Irrota suojakorkki.
 2. Testaa annostelijan toimintaa ennen suihkeen ensimmäistä annostelua suihkauttamalla muutama kerta esim. käsivarteen tai ilmaan.
 3. Paina pumppu alas kunnes tunnet vastuksen. Vie pullo 15–20 cm:n päähän silmistä.
  Pakkausseloste_bevita eye_silmäsuihke_käyttöohje.JPG
 4. Kohdista suutin suljetulle silmälle ja annostele painamalla pumppu alas. Annostele 1–2 suihkausta silmäluomille.
 5. Laita suojakorkki takaisin suuttimen päälle.

Voit käyttää suihketta oireiden mukaan useita kertoja päivässä sekä piilolinssien käytön aikana. Jos käytät muita silmänympärystuotteita tai silmämeikkiä, anna niiden kuivahtaa vähintään 10 minuuttia ennen suihkeen käyttöä tai odota vähintään 10 minuuttia suihkeen annostelun jälkeen. Jos käytät silmämeikkiä, annostele suihke hiukan kauempaa meikin leviämisen estämiseksi (meikkituotteen ominaisuuden mukaan).

Varoitukset ja varotoimet:

 • Älä käytä tuotetta, jos olet yliherkkä jollekin sen aineosalle.
 • Älä käytä tuotetta, jos pullo on vioittunut.
 • Älä kosketa pullon suuttimella silmää tai ihoa. Älä kosketa suuttimen kärkeä sormilla.
 • Suihke voi aiheuttaa tilapäistä epämukavuuden tunnetta, jos sitä annostellaan avoimeen silmään.
 • Älä käytä tuotetta pullossa ja kotelossa ilmoitetun viimeisen käyttöpäivän jälkeen tai yli kuusi kuukautta avaamisesta.
 • Odota vähintään 10 minuuttia suihkeen ja muun silmänhoitotuotteen annostelun välillä.
 • Ei lasten ulottuville eikä näkyville.
 • Säilytä 5–25 °C:een lämpötilassa. Suojaa pullo suoralta auringonvalolta. Älä käytä tuotetta, joka on jäätynyt tai jota on säilytetty pitkään kuumassa.
 • Hävitä tyhjä pullo asianmukaisesti. Tarkoituksellisen ylitäytön vuoksi pulloon jää pieni määrä nestettä.

Valmistaja:

Oy Finnsusp Ab, Pääskykalliontie 5, 21420 Lieto, Finland.

Markkinoija:

Orion Pharma, PL 65, 02101 Espoo. Puh: 010-4261
Ohje on tarkistettu viimeksi: syyskuu 2019 www.itsehoitoapteekki.fi

Pakkausseloste_bevita eye_suihke_symbolit ja ce-merkintä.JPG