Bevita Eye silmäpyyhe

Bevita Eye silmäpyyhe 20 kpl

CE merkityllä lääkinnällisellä laitteella tarkoitetaan esimerkiksi materiaalia ja tarviketta jota voidaan käyttää ihmisillä esimerkiksi sairauden tai vamman hoitoon tai lievitykseen. Lääkinnällisen laitteen valmistajan on näytettävä toteen sen turvallisuus, käyttötarkoitukseen sopivuus ja suorituskyky.

Kosteuttavat silmäpyyhkeet silmänympärysihon ja luomien päivittäiseen puhdistukseen aikuisille ja lapsille. Kosteuttaa ja puhdistaa herkkää silmäluomea ja ripsiä. Voidaan käyttää lämpiminä kääreinä silmäluomen reunan tulehdustilojen yhteydessä sekä kyynelkanavan tukkeumissa. Kylminä kääreinä silmäpyyhkeet sopivat kutiaville tai turvonneille silmäluomille.

3.8/5
Kiitos palautteestasi!
Bevita Eye silmäpyyhe 20 kpl

Bevita Eye silmäpyyhkeet ovat pehmeitä kuitukangasliinoja, joiden ainesosat kosteuttavat ja puhdistavat herkkää silmäluomea ja ripsiä. Silmäpyyhkeet on tarkoitettu sekä aikuisten että lasten herkän silmänympärysihon ja luomien päivittäiseen syväpuhdistukseen. Bevita Eye silmäpyyhkeet sopivat erityisen hyvin käytettäväksi silmäluomien reunojen tulehdustilojen yhteydessä.

Ei sisällä parabeeneja, alkoholia tai silikonia.

Käyttöaiheet:

 • Silmien alueen päivittäinen puhdistaminen
 • Jos silmien alueella on vaikeasti irrotettavia eritteitä, silmäluomen reuna on tulehtunut (sidekalvontulehdus, blefarokonjunktiviitti, näärännäppy) tai kyynelkanava tukkeutunut, suositellaan lämpimien, kosteiden kääreiden käyttöä.
 • Jos silmäluomet kutiavat tai ovat turvonneet, kertakäyttöpyyhkeet toimivat lievittävinä kylminä kääreinä.

Säilytys: Huoneenlämmössä

Pakkaukset: 20 kertakäyttöpyyhettä

Valmistaja: Farmigea S.p.A.

Ainesosat: Karrageenigeeli (Ahnfeltiopsis concinna -uute), kaprylyyli-/kapryyliglukosidi, kokoyylisoijapolypeptidi, natriumkloridi, kasviperäinen glyseriini, natriumbentsoaatti, kaliumsorbaatti, vedetön natriumdehydroasetaatti, puhdistettu vesi. Ainesosalista saattaa olla muuttunut, tarkista aina pakkauksen ainesosalista.

CE-merkitty lääkinnällinen laite

Pakkausseloste_bevita eye.JPG

Silmäpyyhe
Silmäluomien päivittäiseen puhdistamiseen
20 kertakäyttöpyyhettä

BevitaEye silmäpyyhkeet ovat pehmeitä kuitukangasliinoja, joiden ainesosat kosteuttavat ja puhdistavat herkkää silmäluomea ja ripsiä.
BevitaEye silmäpyyhkeet on tarkoitettu sekä aikuisten että lasten herkän silmänympärysihon ja luomien päivittäiseen syväpuhdistukseen.
BevitaEye silmäpyyhkeet sopivat erityisen hyvin käytettäväksi silmäluomien reunojen tulehdustilojen yhteydessä.
BevitaEye silmäpyyhkeet ovat rasvattomia ja luovat miellyttävän, raikkaan ja terveen puhtauden tunteen. Pyyhkeet eivät ärsytä silmäaluetta,
joten silmiä ei tarvitse huuhdella vedellä käytön jälkeen. BevitaEye silmäpyyhkeet eivät sisällä parabeeneja, alkoholia tai silikonia.

Koostumus:

Karrageenigeeli (Ahnfeltiopsis concinna -uute), kaprylyyli-/kapryyliglukosidi, kokoyylisoijapolypeptidi, natriumkloridi,
kasviperäinen glyseriini, natriumbentsoaatti, kaliumsorbaatti, vedetön natriumdehydroasetaatti, puhdistettu vesi.

Käyttöohjeet:

Silmien alueen päivittäiseen puhdistamiseen: Avaa pussi puhtain käsin ja ota kertakäyttöpyyhe suojapussistaan. Avaa pyyhe kokonaan ja pyyhi sillä hellävaroen yläluomen luomireunan ja ripsien yli pitäen silmäsi suljettuna. Asetu peilin eteen, ja avaa silmän alaluomea vetämällä silmäripsiä varovasti
alaspäin. Pyyhi silmän alaluomen reunaa varovasti. Älä kosketa pyyhkeellä silmää.

Pakkausseloste_bevita eye_silmäpyyhe käyttöohjeet1.JPG

Jos silmien alueella on vaikeasti irrotettavia eritteitä, silmäluomen reuna on tulehtunut (sidekalvontulehdus, blefarokonjunktiviitti, näärännäppy) tai kyynelkanava tukkeutunut, suositellaan lämpimien, kosteiden kääreiden käyttöä. Näissä tapauksissa voit lämmittää edelleen suljetussa suojapussissaan olevan kertakäyttöpyyhkeen
lämpimässä (40 °C) vedessä 3–5 minuutin ajan. Avaa tämän jälkeen
suojapussi, ota pyyhe pussistaan ja hiero hellävaroen hoidettavaa aluetta edelleen kokoon taitetulla pyyhkeellä noin 1–2 minuutin ajan pitäen silmäsi suljettuna.

Pakkausseloste_bevita eye_silmäpyyhe käyttöohjeet2.JPG

Jos silmäluomet kutiavat tai ovat turvonneet, kertakäyttöpyyhkeet toimivat lievittävinä kylminä kääreinä: Laita suljetussa suojapussissaan oleva kertakäyttöpyyhe jääkaappiin ainakin tunniksi. Avaa pussi, ja aseta edelleen kokoon taitettu pyyhe silmäluomelle 1–2 minuutin ajaksi pitäen silmäsi suljettuna.

Pakkausseloste_bevita eye_silmäpyyhe käyttöohjeet3.JPG

ÄLÄ HUUHTELE SILMÄÄ KÄYTÖN JÄLKEEN.


Varoitukset/varotoimet:

 • Älä käytä silmäpyyhettä, jos olet yliherkkä jollekin sen
  sisältämälle aineelle.
 • Älä käytä silmäpyyhettä, jos sen suojapussi on vaurioitunut.
 • Lämpimät ja kylmät kääreet: Noudata edellä annettuja ohjeita.
 • Kun kertakäyttöpyyhe on lämmitetty, on se käytettävä muutaman minuutin kuluessa tai hävitettävä käyttämättömänä.
 • Säilytettävä poissa lasten ulottuvilta ja näkyviltä.
 • Säilytettävä alle 25 °C:ssa.
 • Valmistetta ei saa käyttää pakkauksessa mainitun
  viimeisen käyttöpäivämäärän jälkeen.
 • Älä käytä samaa pyyhettä molempiin silmiin.
 • Ei saa jäätyä.

VAIN ULKOISEEN KÄYTTÖÖN.

imagefct35.png

orion-pharma-logo.png

Hyvinvointia rakentamassa

 • Orion on kotimainen lääkeyhtiö
 • Olemme rakentaneet hyvinvointia suomalaisille jo yli sadan vuoden ajan
 • Työllistämme suomessa yli 2700 henkilöä
 • Lue lisää meistä!
Avainlippu_w100.jpg