Bevita Eye kosteuttava piilolinssien hoitoneste

BevitaEye 360ml Kaikki Oikea Rgb Flag

Lääkinnällisellä laitteella tarkoitetaan esimerkiksi materiaalia ja tarviketta jota voidaan käyttää ihmisillä esimerkiksi sairauden tai vamman hoitoon tai lievitykseen. Lääkinnällisen laitteen valmistajan on näytettävä toteen sen turvallisuus, käyttötarkoitukseen sopivuus ja suorituskyky.

Bevita Eye Kosteuttava Piilolinssien Hoitoneste on kehitetty kaikkien piilolinssien ja erityisesti silikonihydrogeelilinssien puhdistukseen, desinfiointiin, säilytykseen, huuhteluun ja kostutukseen.

Saatavilla 100ml ja 360ml pakkauksissa. Sisältää säilytyskotelon.

3.6/5
Kiitos palautteestasi!
BevitaEye 360ml Kaikki Oikea Rgb Flag

Bevita Eye hoitoneste on kehitetty kaikkien piilolinssien ja erityisesti silikonihydrogeelilinssien puhdistukseen, desinfiointiin, säilytykseen, huuhteluun ja kostutukseen. Hoitonesteen sisältämä innovatiivinen kaksitehoinen Twin-EdaXyl® voitelee linssejä sekä päivittäin käytettynä puhdistaa linsseihin kertyneet epäpuhtaudet. Valmisteen sisältämä hyaluronihappo kostuttaa piilolinssejä ja silmiä käytön aikana.

Sisältää säilytyskotelon.

Yhteistyössä allergia-, iho- ja astmaliiton kanssa.

Ainesosat: Dinatriumedetaatti, Twin-EdaXyl®, hyaluronihappo, polyhexanidi 0,0001 % steriilissä, isotonisessa puskuroidussa liuoksessa.

Lääkinnällinen laite

Pakkausseloste_bevita eye_logo.JPG

Kosteuttava Piilolinssien Hoitoneste

Pakkausseloste_bevita eye_suihke_valmistettu suomessa.JPG

KÄYTTÖOHJE

Piilolinssit on puhdistettava, huuhdeltava ja desinfioitava päivittäin. Tämä estää mikrobien ja epäpuhtauksien tarttumisen linsseihin.

 1. Pese, huuhtele ja kuivaa kätesi huolellisesti.
 2. Poista ensin linssi oikeasta silmästä ja aseta se kämmenelle. Kaada linssille hoitonestettä ja hiero linssiä varovasti sormella molemmilta puolilta 10–15 sekunnin ajan.
 3. Huuhtele linssi huolellisesti runsaalla, tuoreella hoitonesteellä. Aseta linssi säilytyskoteloon.

  Toista samat toimenpiteet vasemmalle linssille.
 1. Täytä kotelo merkkiviivaan asti tuoreella hoitonesteellä. Säilytä ja desinfioi linssit tuoreessa nesteessä vähintään neljä tuntia tai yön yli. Huuhtele piilolinssit tuoreella hoitonesteellä aina ennen käyttöönottoa. Ottaessasi linssit käyttöön tyhjennä kotelo, huuhtele se tuoreella hoitonesteellä ja anna kuivua. Älä koskaan käytä nesteannosta kahdesti.

VAROITUKSET

Älä käytä mikäli olet allerginen jollekin nesteen ainesosalle. Älä käytä hoitonesteen omaa säilytyskoteloa, jos olet yliherkkä hopealle.

TÄRKEÄÄ

Piilolinssien turvallinen käyttö edellyttää käyntiä optikolla tai silmälääkärillä. Noudata tarkoin näitä käyttöohjeita sekä optikon tai silmälääkärin antamia erityisohjeita piilolinssien turvalliseen käyttöön ja hoitoon.

 • Mikäli silmissä ilmenee ärsytystä tai jatkuvia silmäoireita, keskeytä piilolinssien käyttö ja ota yhteys optikkoon tai silmälääkäriin.
 • Poista korkin turvarengas pullon ensimmäisen avaamisen yhteydessä. Älä käytä hoitonestettä, mikäli pullo tai turvarengas on vaurioitunut.
 • Älä kosketa pullon suuosaa, näin nesteeseen ei pääse epäpuhtauksia.
 • Käytä pullosta ottamaasi nesteannosta vain kerran.
 • Sulje pullo huolellisesti heti käytön jälkeen.
 • Älä yhdistä tätä hoitonestettä mihinkään toiseen nesteeseen. Ei ole suositeltavaa vaihtaa hoitonestemerkkiä kesken piilolinssien käyttövälin.
 • Älä käytä vesijohtovettä piilolinssien tai linssikotelon käsittelyssä.
 • Mikäli piilolinssien käyttöväli on yli kaksi viikkoa, desinfioi linssit tuoreella nesteellä ennen käyttöönottoa (katso käyttöohjeen kohta 4).
 • Huolehdi piilolinssikotelon puhtaudesta ja vaihda se säännöllisesti uuteen. Huuhtele linssikotelo tuoreella hoitonesteellä ja anna sen kuivua avoimena ylösalaisin käännettynä.