Bevita Eye kosteuttava piilolinssien hoitoneste

BevitaEye 360ml Kaikki Oikea Rgb Flag

CE merkityllä lääkinnällisellä laitteella tarkoitetaan esimerkiksi materiaalia ja tarviketta jota voidaan käyttää ihmisillä esimerkiksi sairauden tai vamman hoitoon tai lievitykseen. Lääkinnällisen laitteen valmistajan on näytettävä toteen sen turvallisuus, käyttötarkoitukseen sopivuus ja suorituskyky.

Kosteuttava piilolinssien hoitoneste kaikkien piilolinssien puhdistukseen, desinfiointiin, säilytykseen, huuhteluun ja kostutukseen. Sisältää hyaluronihappoa, joka kosteuttaa piilolinssejä ja silmiä käytön aikana. Pakkaus sisältää säilytyskotelon. Yhteistyössä Allergia-, iho- ja astmaliiton kanssa. Avainlippu-tuote.

3.8/5
Kiitos palautteestasi!
BevitaEye 360ml Kaikki Oikea Rgb Flag

Bevita Eye kosteuttava piilolinssien hoitoneste on kehitetty kaikkien piilolinssien ja erityisesti silikonihydrogeelilinssien puhdistukseen, desinfiointiin, säilytykseen, huuhteluun ja kostutukseen.

Hoitonesteen sisältämä innovatiivinen kaksitehoinen Twin-EdaXyl® voitelee linssejä sekä päivittäin käytettynä puhdistaa linsseihin kertyneet epäpuhtaudet. Bioteknisesti valmistettu hyaluronihappo kostuttaa piilolinssejä ja silmiä käytön aikana.

Säilytys: Säilyy avattuna 4 kuukautta

Pakkaukset: 100 ml ja 360 ml, sisältää säilytyskotelon

CE0537. Valmistaja: Oy Finnsusp Ab.

Ainesosat: Dinatriumedetaatti, Twin-EdaXyl®, hyaluronihappo, polyhexanidi 0,0001 % steriilissä, isotonisessa puskuroidussa liuoksessa. Ainesosalista saattaa olla muuttunut, tarkista aina pakkauksen ainesosalista.  

CE-merkitty lääkinnällinen laite

imagetxjyc.png

kosteuttava piilolinssien hoitoneste

SOVELTUU KAIKILLE PIILOLINSSEILLE

imageeu2p.png

Tämä hoitoneste on kehitetty kaikkien piilolinssien ja erityisesti silikonihydrogeelilinssien puhdistukseen, desinfiointiin, säilytykseen, huuhteluun ja kostutukseen.
Hoitonesteen sisältämä innovatiivinen kaksitehoinen Twin-EdaXyl® voitelee linssejä sekä päivittäin käytettynä puhdistaa linsseihin kertyneet epäpuhtaudet. Bioteknisesti valmistettu hyaluronihappo kostuttaa piilolinssejä ja silmiä käytön aikana.

VAROITUKSET

Älä käytä mikäli olet allerginen jollekin nesteen ainesosalle. Älä käytä hoitonesteen omaa säilytyskoteloa, jos olet yliherkkä hopealle.

KOOSTUMUS

Dinatriumedetaatti, Twin-EdaXyl®, hyaluronihappo, polyhexanidi 0,0001 % steriilissä, isotonisessa puskuroidussa liuoksessa.

TÄRKEÄÄ

Piilolinssien turvallinen käyttö edellyttää käyntiä optikolla tai silmälääkärillä. Noudata tarkoin näitä käyttöohjeita sekä optikon tai silmälääkärin antamia erityisohjeita piilolinssien turvalliseen käyttöön ja hoitoon.

 • Mikäli silmissä ilmenee ärsytystä tai jatkuvia silmäoireita, keskeytä piilolinssien käyttö ja ota yhteys optikkoon tai silmälääkäriin.
 • Poista korkin turvarengas pullon ensimmäisen avaamisen yhteydessä. Älä käytä hoitonestettä, mikäli pullo tai turvarengas on vaurioitunut.
 • Älä kosketa pullon suuosaa, näin nesteeseen ei pääse epäpuhtauksia.
 • Käytä pullosta ottamaasi nesteannosta vain kerran.
 • Sulje pullo huolellisesti heti käytön jälkeen.
 • Älä yhdistä tätä hoitonestettä mihinkään toiseen nesteeseen. Ei ole suositeltavaa vaihtaa hoitonestemerkkiä kesken piilolinssien käyttövälin.
 • Älä käytä vesijohtovettä piilolinssien tai linssikotelon käsittelyssä.
 • Mikäli piilolinssien käyttöväli on yli kaksi viikkoa, desinfioi linssit tuoreella nesteellä ennen käyttöönottoa (katso käyttöohjeen kohta 4).
 • Huolehdi piilolinssikotelon puhtaudesta ja vaihda se säännöllisesti uuteen. Huuhtele linssikotelo tuoreella hoitonesteellä ja anna sen kuivua avoimena ylösalaisin käännettynä.

KÄYTTÖOHJE

Piilolinssit on puhdistettava, huuhdeltava ja desinfioitava päivittäin. Tämä estää mikrobien ja epäpuhtauksien tarttumisen linsseihin.

 1. Pese, huuhtele ja kuivaa kätesi huolellisesti.
 2. Poista ensin linssi oikeasta silmästä ja aseta se kämmenelle. Kaada linssille hoitonestettä ja hiero linssiä varovasti sormella molemmilta puolilta 10–15 sekunnin ajan.
 3. Huuhtele linssi huolellisesti runsaalla, tuoreella hoitonesteellä. Aseta linssi säilytyskoteloon. Toista samat toimenpiteet vasemmalle linssille.
  Täytä kotelo merkkiviivaan asti tuoreella hoitonesteellä.
 4. Säilytä ja desinfioi linssit tuoreessa nesteessä vähintään neljä tuntia tai yön yli. Huuhtele piilolinssit tuoreella hoitonesteellä aina ennen käyttöönottoa.

Ottaessasi linssit käyttöön tyhjennä kotelo, huuhtele se tuoreella hoitonesteellä ja anna kuivua. Älä koskaan käytä nesteannosta kahdesti.


BRUKSANVISNING

Kontaktlinserna bör rengöras, sköljas och desinficeras dagligen. Detta förhindrar mikrobtillväxt samt att föroreningar fastnar på linserna.

 1. Tvätta händerna noggrant, skölj och torka omsorgsfullt.
 2. Ta först den högra kontaktlinsen från ögat, lägg den på handflatan och häll vätska på linsen. Gnid linsen varsamt på båda ytorna med fingret i 10–15 sekunder.
 3. Skölj linsen grundligt med färsk vätska. Placera linsen i förvaringsbehållaren. Upprepa samma åtgärder med den vänstra linsen.
 4. Fyll förvaringsbehållaren till strecket med färsk vätska. Förvara och desinficera kontaktlinserna i färsk vätska i minst fyra timmar eller över natten. Skölj linserna alltid med färsk vätska före användning.


Vid användning av linser häll ut vätskan ur behållaren, skölj det med färsk vätska och låt torka. Återanvänd aldrig vätskan.

Ohje on tarkistettu viimeksi/texten uppdaterades
senast i: syyskuu/september 2019

imaged0kcp.png

orion-pharma-logo.png

Hyvinvointia rakentamassa

 • Orion on kotimainen lääkeyhtiö
 • Olemme rakentaneet hyvinvointia suomalaisille jo yli sadan vuoden ajan
 • Työllistämme suomessa yli 2700 henkilöä
 • Lue lisää meistä!
Avainlippu_w100.jpg