Movex Glukosamiini Strong

Movex Strong 120tabl SRGB Flag

Ravintolisä on pieninä annoksina, kuten tabletteina, nautittava elintarvike, jonka tarkoituksena on täydentää ruokavaliota. Ravintolisä voi sisältää esimerkiksi vitamiineja tai kivennäisaineita. Ravintolisät eivät korvaa terveellistä ruokavaliota.

Movex Glukosamiini Strong on vahva ja täysin kasvipohjainen (fermentoitu) glukosamiinivalmiste. Helposti nieltävä tabletti voidaan tarvittaessa puolittaa. Sopii kala- ja äyriäisallergisille sekä vegaaneille. Sisältää 800 mg glukosamiinihydrokloridia, josta puhdasta glukosamiinia 665 mg. Movex Glukosamiini Strong on Avainlippu-tuote.

3.9/5
Kiitos palautteestasi!
Movex Strong 120tabl SRGB Flag

Movex Glukosamiini Strong on vahva ja täysin kasvipohjainen (fermentoitu) glukosamiinivalmiste.

Tuote-edut:

  • Vahva ja täysin kasvipohjainen glukosamiinivalmiste
  • Hydrokloridimuotoisen glukosamiinin ansiosta tabletit sisältävät vahvan annoksen glukosamiinia
  • Vain 1 tabletti päivässä riittää
  • Tabletit on helppo puolittaa

Tärkeät aineet (per 1 tabl.):

  • glukosamiinihydrokloridia 800 mg, josta glukosamiinia 665 mg

Annostus: 1 tabletti päivässä

Pakkauskoot: 60, 120 ja 180 tablettia

Huomioitavaa: Ei suositella alle 18-vuotiaille, eikä raskaana oleville tai imettäville naisille. Jos käytät jatkuvaa lääkitystä (mm. verenohennuslääkitys), olet diabeetikko tai glukoosinsietokykysi on heikentynyt, varmista glukosamiinin soveltuvuus lääkäriltä tai apteekista.

Ainesosat: Aineaosat: Glukosamiinihydrokloridivalmiste (fermentoitu), täyteaineet (mikrokiteinen selluloosa, hydroksipropyyliselluloosa, hydroksipropyylimetyyliselluloosa), paakkuuntumisenestoaineet (rasvahappojen magnesiumsuolat, piidioksidi), väri (titaanidioksidi), sakeuttamisaine (glyseroli). Ainesosalista saattaa olla muuttunut, tarkista aina pakkauksen ainesosalista.

Ravintolisä

Gluteeniton,Hiivaton,Laktoositon,Vegaaninen

Tutustu Movex-tuoteperheeseen