Movex Glukosamiini Active

Movex Active 120tabl Srgb Flag

Ravintolisä on pieninä annoksina, kuten tabletteina, nautittava elintarvike, jonka tarkoituksena on täydentää ruokavaliota. Ravintolisä voi sisältää esimerkiksi vitamiineja tai kivennäisaineita. Ravintolisät eivät korvaa terveellistä ruokavaliota.

Movex Glukosamiini Active on yhdistelmävalmiste aktiivisille liikkujille*. Sisältää glukosamiinia, kondroitiinisulfaattia ja C-vitamiinia. Hydrokloridimuotoinen glukosamiini on kasvipohjainen (fermentoitu), joten tuote sopii myös kala- ja äyriäisallergisille. Movex Glukosamiini Activella on Avainlippu-tunnus.

 

 

4/5
Kiitos palautteestasi!
Movex Active 120tabl Srgb Flag

Testiryhmä suosittelee Glukosamiini Activea!

 

Haimme toukokuussa 2019 Itsehoitoapteekin Facebook-sivun kautta testaajia Glukosamiini Active -ravintolisälle. Testiryhmään haki huimat 1725 henkilöä, joiden joukosta arvoimme 23 testaajaa.

Testaajat käyttivät Glukosamiini Activea noin 2 kuukauden ajan, jonka jälkeen kysyimme heiltä kokemuksia tuotteen käytöstä ja sen tuomista hyödyistä.

Tuote sai testaajilta upeat arviot:

  • 96 % koki saaneensa apua nivelten toimintaan ja liikkuvuutensa parantuneen.
  • 91 % aikoo käyttää tuotetta jatkossakin
  • 100 % testaajista suosittelisi tuotetta muillekin!
"Ehdottomasti koen saaneeni apua jäykkyyteen ja jonkin verran myös liikkuvuuteen jo näin lyhyessä jaksossa. Yllätyin positiivisesti."
Erja, 61
"Tuntuu, että palautuminen oli helpompaa ja hieman nopeampaa treenin jälkeen, joten valmiste on hyvä lisä päivittäiseen käyttöön tukemaan liikkumista ja kunnossa pysymistä."
Piia, 39
"Kyynerpään jäykkyys haittasi arki-, työ- ja treenielämää. Muutaman viikon käytön jälkeen huomasin liikkuvuuden parantuneen ja nyt kyynärpää ei enää rajoita kuntosalitreeniä."
Kirsi, 53

Movex Glukosamiini Active on yhdistelmävalmiste aktiivisille liikkujille*

Tuote-edut:

  • Yhdistelmävalmiste aktiivisille liikkujille
  • Sisältää glukosamiinia, kondroitiinisulfaattia ja C-vitamiinia
  • Hydrokloridimuotoisen glukosamiinin ansiosta tabletit sisältävät vahvan annoksen glukosamiinia
  • Kasvipohjainen glukosamiini sopii kala-ja äyriäisallergisille

Tärkeät aineet (per 1 tabl.):

  • glukosamiinihydrokloridi 512 mg (josta glukosamiinia 425 mg)
  • kondroitiinisulfaatti 400 mg
  • C-vitamiini 200 mg

Annostus: 1 tabletti päivässä

Pakkauskoko: 120 tablettia

Huomioitavaa: Ei suositella alle 18-vuotiaille, eikä raskaana oleville tai imettäville naisille. Jos käytät jatkuvaa lääkitystä (mm. verenohennuslääkitys), olet diabeetikko tai glukoosinsietokykysi on heikentynyt, varmista glukosamiinin soveltuvuus lääkäriltä tai apteekista.

*C-vitamiini edistää normaalia kollageenin muodostumista rustojen normaalia toimintaa varten. C-vitamiini tukee myös immuunijärjestelmän normaalia toimintaa raskaan liikunnan aikana ja sen jälkeen. Edullinen vaikutus saavutetaan nauttimalla 200 mg C-vitamiinia päivittäin suositeltavan päiväsaannin lisäksi.

Ainesosat: Aineosat: Glukosamiinihydrokloridivalmiste (fermentoitu), kondroitiinisulfaattinatrium (nauta), L-askorbiinihappo, täyteaineet (mikrokiteinen selluloosa, hydroksipropyyliselluloosa, hydroksipropyylimetyyliselluloosa, silloitettu natriumkarboksimetyyliselluloosa), paakkuuntumisenestoaineet (rasvahappojen magnesiumsuolat, piidioksidi), väri (titaanidioksidi, keltainen rautaoksidi), sakeuttamisaine (glyseroli). Ainesosalista saattaa olla muuttunut, tarkista aina pakkauksen ainesosalista.

Ravintolisä

Gluteeniton,Hiivaton,Laktoositon

Tutustu Movex-tuoteperheeseen