Movex Glukosamiini Active 120 tabl

Movex Active 120tabl Srgb Flag

Ravintolisä on pieninä annoksina, kuten tabletteina, nautittava elintarvike, jonka tarkoituksena on täydentää ruokavaliota. Ravintolisä voi sisältää esimerkiksi vitamiineja tai kivennäisaineita. Ravintolisät eivät korvaa terveellistä ruokavaliota.

Movex Glukosamiini Active on yhdistelmävalmiste nivelten hyvinvointiin*. Glukosamiinin lisäksi tuotteessa kondroitiinisulfaattia, MSM:ää ja C-vitamiinia. Hydrokloridimuotoinen glukosamiini on kasvipohjainen (fermentoitu), joten tuote sopii myös kala- ja äyriäisallergisille. Movex Glukosamiini Activella on Avainlippu-tunnus.

3.1/5
Kiitos palautteestasi!
Movex Active 120tabl Srgb Flag

Testiryhmä suosittelee Glukosamiini Activea!

 

Haimme toukokuussa 2019 Itsehoitoapteekin Facebook-sivun kautta testaajia Glukosamiini Active -ravintolisälle. Testiryhmään haki huimat 1725 henkilöä, joiden joukosta arvoimme 23 testaajaa.

Testaajat käyttivät Glukosamiini Activea noin 2 kuukauden ajan, jonka jälkeen kysyimme heiltä kokemuksia tuotteen käytöstä ja sen tuomista hyödyistä.

Tuote sai testaajilta upeat arviot:

 • 96 % koki saaneensa apua nivelten toimintaan ja liikkuvuutensa parantuneen.
 • 91 % aikoo käyttää tuotetta jatkossakin
 • 100 % testaajista suosittelisi tuotetta muillekin!
"Ehdottomasti koen saaneeni apua jäykkyyteen ja jonkin verran myös liikkuvuuteen jo näin lyhyessä jaksossa. Yllätyin positiivisesti."
Erja, 61
"Tuntuu, että palautuminen oli helpompaa ja hieman nopeampaa treenin jälkeen, joten valmiste on hyvä lisä päivittäiseen käyttöön tukemaan liikkumista ja kunnossa pysymistä."
Piia, 39
"Kyynerpään jäykkyys haittasi arki-, työ- ja treenielämää. Muutaman viikon käytön jälkeen huomasin liikkuvuuden parantuneen ja nyt kyynärpää ei enää rajoita kuntosalitreeniä."
Kirsi, 53

Movex Glukosamiini Active on yhdistelmävalmiste nivelten hyvinvointiin*.

Tuote-edut:

 • Yhdistelmävalmiste nivelille*.
 • Sisältää glukosamiinia, kondroitiinisulfaattia, metyylisulfonyylimetaania (MSM) ja *C-vitamiinia, joka edistää normaalia kollageenin muodostumista rustojen normaalia toimintaa varten.
 • Hydrokloridimuotoisen glukosamiinin ansiosta tabletit sisältävät vahvan annoksen glukosamiinia.
 • Annostus: 1-2 tablettia päivässä.
 • Tabletit on helppo puolittaa.

Tärkeät aineet (per 1-2 tabl.):

 • glukosamiinihydrokloridia 512 - 1024 mg, josta glukosamiinia 425 - 850 mg
 • kondroitiinisulfaattinatriumia 420 – 840 mg, josta kondroitiinisulfaattia 400 – 800 mg
 • Metyylisulfonyylimetaania 200 – 400 mg
 • C-vitamiinia 100 – 200 mg (125-250 % vuorokautisen saannin vertailuarvosta)

Annostus: 1-2 tablettia päivässä.

Pakkauskoko: 120 tablettia.

Huomioitavaa: Ei suositella alle 18-vuotiaille, eikä raskaana oleville tai imettäville naisille. Jos käytät jatkuvaa lääkitystä (mm. verenohennuslääkitys), olet diabeetikko tai glukoosinsietokykysi on heikentynyt, varmista glukosamiinin soveltuvuus lääkäriltä tai apteekista.

Ainesosat: Glukosamiinihydrokloridivalmiste (fermentoitu), kondroitiinisulfaattinatrium (nauta), täyteaineet (mikrokiteinen selluloosa, hydroksipropyylimetyyliselluloosa, hydroksipropyyliselluloosa, silloitettu natriumkarboksimetyyliselluloosa), metyylisulfonyylimetaani, C-vitamiini, paakkuuntumisenestoaineet (rasvahappojen magnesiumsuolat, piidioksidi), värit (kalsiumkarbonaatti, rautaoksidi), sakeuttamisaine (glyseroli). Ainesosalista saattaa olla muuttunut, tarkista aina pakkauksen ainesosalista.

Ravintolisä.

*C-vitamiini edistää normaalia kollageenin muodostumista rustojen normaalia toimintaa varten.

Ainesosat: Glukosamiinihydrokloridivalmiste (fermentoitu), kondroitiinisulfaattinatrium (nauta), täyteaineet (mikrokiteinen selluloosa, hydroksipropyylimetyyliselluloosa, hydroksipropyyliselluloosa, silloitettu natriumkarboksimetyyliselluloosa), metyylisulfonyylimetaani, C-vitamiini, paakkuuntumisenestoaineet (rasvahappojen magnesiumsuolat, piidioksidi), värit (kalsiumkarbonaatti, rautaoksidi), sakeuttamisaine (glyseroli).

Ravintolisä

Gluteeniton,Hiivaton,Laktoositon,Maidoton,Sokeriton
orion-pharma-logo.png

Hyvinvointia rakentamassa

 • Orion on kotimainen lääkeyhtiö
 • Olemme rakentaneet hyvinvointia suomalaisille jo yli sadan vuoden ajan
 • Työllistämme suomessa yli 2700 henkilöä
 • Lue lisää meistä!
Avainlippu_w100.jpg