Movex Glukosamiini Active

200902 Movex Glukosamiini Active Flag

Ravintolisä on pieninä annoksina, kuten tabletteina, nautittava elintarvike, jonka tarkoituksena on täydentää ruokavaliota. Ravintolisä voi sisältää esimerkiksi vitamiineja tai kivennäisaineita.

Movex Glukosamiini Active on yhdistelmävalmiste aktiivisille liikkujille*. Sisältää glukosamiinia, kondroitiinisulfaattia ja C-vitamiinia. Hydrokloridimuotoinen glukosamiini on kasvipohjainen (fermentoitu), joten tuote sopii myös kala- ja äyriäisallergisille. Movex Glukosamiini Activella on Avainlippu-tunnus.

 

 

5/5
Kiitos palautteestasi!
200902 Movex Glukosamiini Active Flag

Tuote-edut:

  • Yhdistelmävalmiste aktiivisille liikkujille
  • Sisältää glukosamiinia, kondroitiinisulfaattia ja C-vitamiinia
  • Hydrokloridimuotoisen glukosamiinin ansiosta tabletit sisältävät vahvan annoksen glukosamiinia
  • Kasvipohjainen glukosamiini sopii kala-ja äyriäisallergisille

Tärkeät aineet (per 1 tabl.):

  • glukosamiinihydrokloridi 512 mg (josta glukosamiinia 425 mg)
  • kondroitiinisulfaatti 400 mg
  • C-vitamiini 200 mg

Annostus: 1 tabletti päivässä

Pakkauskoko: 120 tablettia

Huomioitavaa: Ei suositella alle 18-vuotiaille, eikä raskaana oleville tai imettäville naisille. Jos käytät jatkuvaa lääkitystä (mm. verenohennuslääkitys), olet diabeetikko tai glukoosinsietokykysi on heikentynyt, varmista glukosamiinin soveltuvuus lääkäriltä tai apteekista.

*C-vitamiini edistää normaalia kollageenin muodostumista rustojen normaalia toimintaa varten. C-vitamiini tukee myös immuunijärjestelmän normaalia toimintaa raskaan liikunnan aikana ja sen jälkeen. Edullinen vaikutus saavutetaan nauttimalla 200 mg C-vitamiinia päivittäin suositeltavan päiväsaannin lisäksi.

 

Aineosat: Glukosamiinihydrokloridivalmiste (fermentoitu), kondroitiinisulfaattinatrium (nauta), L-askorbiinihappo, täyteaineet (mikrokiteinen selluloosa, hydroksipropyyliselluloosa, hydroksipropyylimetyyliselluloosa, silloitettu natriumkarboksimetyyliselluloosa), paakkuuntumisenestoaineet (rasvahappojen magnesiumsuolat, piidioksidi), väri (titaanidioksidi, keltainen rautaoksidi), sakeuttamisaine (glyseroli).

Ravintolisä

Gluteeniton,Hiivaton,Laktoositon