Puru Calsorin D3 500 mg + 10 mcg

Puru Calsorin D3 500 mg + 10 mikrog 100

Ravintolisä on pieninä annoksina, kuten tabletteina, nautittava elintarvike, jonka tarkoituksena on täydentää ruokavaliota. Ravintolisä voi sisältää esimerkiksi vitamiineja tai kivennäisaineita. Ravintolisät eivät korvaa terveellistä ruokavaliota.

Raikkaan appelsiinin makuinen, pureskeltava kalsium- ja D3-vitamiinivalmiste. Tabletti hajoaa helposti suussa eikä jätä jauhoista suutuntumaa. 100 tabl.

4.5/5
Kiitos palautteestasi!
Puru Calsorin D3 500 mg + 10 mikrog 100

Puru Calsorin D on raikkaan appelsiininmakuinen, pureskeltava kalsiumvalmiste joka sisältää yhdessä purutabletissa 500mg kalsiumia ja 10µg kalsiumin imeytymistä edistävää D3-vitamiinia. Sopii silloin kun yhdellä valmisteella halutaan varmistaa päivittäinen kalsiumin ja D3-vitamiinin saanti. Miellyttävästi suussa hajoava rakenne - ei jätä jauhoista tai rakeista suutuntumaa. 

Laktoositon (maidoton), gluteeniton, hiivaton, sokeriton. Ei sisällä eläinperäistä liivatetta.


Käyttöaiheet: Päivittäisen kalsiumin ja D3-vitamiinin saannin varmistaminen

Annostus: 1-2 purutabl. /vrk. Suositeltu päiväannos sisältää 500-1000mg kalsiumia (63-125%*) ja 10-20 mikrog. (200-400%*) D3-vitamiinia. Suositeltua annostusta ei tule ylittää. Ravintolisä.

*Vuorokautisen saannin vertailuarvosta

Pakkaukset:  100 tabl.

Säilytys: Huoneenlämmössä, lasten ulottumattomissa, suojattuna kosteudelta

Tutustu myös www.calsorin.fi

Ainesosat: Kalsiumkarbonaatti, makeutusaine (mannitoli, aspartaami*), paakkuuntumisenestoaine (rasvahappojen magnesiumsuola), aromi (appelsiini), kolekalsiferoli (D3)-valmiste. *Sisältää fenyylialaniinin lähteen

Ravintolisä

Gluteeniton, hiivaton, laktoositon, liivatteeton (nauta), liivatteeton (sika), maidoton, sokeriton