Hoitovoide valitaan ihotyypin mukaan

Ota voiteen valinnassa huomioon oma ihotyyppisi: kuivalle iholle ravitsevampi tuote, normaalille ja sekaiholle kevyt, tasapainottava voide. Huomaathan, että myös vuodenaika vaikuttaa ihosi hyvinvointiin.

Favora-sarjan kosteus- ja hoitovoiteita voi käytää aamuin illoin. Päivällä hoitovoide kosteuttaa ja suojaa kasvojen ihoa ympäristön rasituksilta, kuten esimerkiksi ilmansaasteilta ja kylmältä tai kuivalta ilmalta. Yöllä ihon toiminnot ovat vilkkaimmillaan, nukkuessasi voide ravitsee, hoitaa ja auttaa ihoa palautumaan päivän rasituksista.

Kosteutusta ja suojaa iholle

Tuntuuko herkkä ihosi rasvoittuvan ja kiiltävän? Rauhoittava kosteusvoide imeytyy hyvin ja sen sisältämä B3-vitamiini eli niasiini uudistaa ihoa ja tasapainottaa seka-rasvoittuvan ihon talineritystä. Silica eli pii auttaa pitämään ihon mattapintaisena, joten voide toimii erinomaisesti meikin alla. PHA-hapot auttavat uudistamaan ihoa.

Rauhoittava ja ravitseva hoitovoide vähentää ihon kiristävää tunnetta. Rauhoittava ja ravitseva hoitovoide on täyteläinen, erityisesti kuivalle iholle suunniteltu tehokosteuttava voide, joka auttaa ravitsemaan ja vahvistamaan ihon luonnollista suojaa eli hydrolipidikalvoa. Pantenoli eli B5-provitamiini tukee ihon uudistumista ja auttaa rauhoittamaan kutinaa.

Vahvistavan kosteusvoiteen tehokkaasti kosteuttavia ainesosia sisältävä kevyt koostumus imeytyy hyvin ja jättää ihon miellyttävän tuntuiseksi. Lactobacillus plantarum fermentti ja prebiootit tukevat ihon omaa mikrobiomia auttaen vahvistamaan ihon luontaista puolustuskykyä ulkoisia rasituksia vastaan. Betaiini ja glyseroli kosteuttavat tehokkaasti.

Vahvistavan hoitovoiteen täyteläinen, ihon ihanan pehmeäksi jättävä koostumus sisältää hoitavia ja ravitsevia ainesosia kuten jojobaöljyjä jakarnaubavahaa. Lactobacillus plantarum fermentti ja prebiootit tukevat ihon omaa mikrobiomia auttaen vahvistamaan ihon luontaista puolustuskykyä ulkoisia rasituksia vastaan.

Kosteuttava hoitovoide kasvoille on kevyt kosteusvoide, joka sisältää ksylitolia eli koivusokeria joka antaa uutta elinvoimaa ja ylläpitää ihon kosteustasapainoa.

Kiinteyttävät ja ravitsevat voiteet ikääntyvälle iholle

Noin 40-vuotiaana ihon uudistumisprosessi hidastuu: ihon joustavuus ja kiinteys vähenevät ja myös talineritys vähenee – iho ohenee ja kuivuu ja siihen muodostuu aiempaa selkeämpiä ryppyjä. Päivitä hoitotuotteet vastaamaan ihon tarpeita, sillä hyvällä hoidolla voit ehkäistä ihon ennenaikaista ikääntymistä, pehmentää ryppyjä, ylläpitää ihon kuntoa ja heleyttä.

Kiinteyttävä päivävoide sk 30  sisältää kiinteyttävää peptidiyhdistettä, joka stimuloi ihon omaa kollageenin ja hyaluronihapon tuotantoa. Se auttaa kiinteyttämään ja täyteläistämään ihoa sekä häivyttämään ryppyjä ja juonteita. Niasiiniamidi eli B3-vitamiini auttaa silottamaan pieniä juonteita, palauttamaan ihon elastisuutta sekä kirkastamaan ihon sävyä. Suojakerroin 30 auttaa suojaamaan ihoa auringon haitallisilta UVA/UVB-säteiltä.

Kiinteyttävä ja ravitseva yövoide auttaa ihoa palautumaan päivän rasituksista yön aikana sekä korjaamaan ikääntymisen merkkejä. Peptidiyhdiste ja hyaluronihappo auttavat palauttamaan ihon luonnollista täyteläisyyttä sekä häivyttämään juonteita ja ryppyjä. C-vitamiinjohdannainen edesauttaa ihon kiinteydelle tärkeä kollageenin muodostumista ja heleyttää ihoa.