DevisolNeutral 50mcg 200tabl

DeviSol Neutral 50 mikrog

4.7/5
Kiitos palautteestasi!

Sokeriton, makeutus -ja aromiaineeton nieltävä D3-vitamiinitabletti. Erittäin pienikokoinen tabletti on helppo niellä ja se on hyvä vaihtoehto makeutusaineita sisältäville imeskely/purutableteille. Sopii makeutusaineita -ja/tai aromiaineita vältteleville, yliherkkyyksiostä kärsiville tai esimerkiksi fodmap-ruokavaliota noudattaville. 200 tabl.

DevisolNeutral 50mcg 200tabl

Tuoteteksti

DeviSol Neutral on erittäin pienikokoinen, nieltävä D-vitamiinitabletti. DeviSol Neutral ei sisällä lainkaan sokeria, makeutus -tai aromiaineita. Erinomainen vaihtoehto puru/imeskelytabletille ja sopii erityisesti niille, jotka eri syistä välttelevät makeutus ja/tai aromiaineita. DeviSol Neutral-valmiste sopii mm. fodmap-ruokavaliota noudattaville ja sitä voi kokeilla jos aromianieita sisältävät D-vitamiinivalmisteet aiheuttavat yliherkkyysoireita. Laktoositon (maidoton), gluteeniton, hiivaton, sokeriton. Ei sisällä soijaa tai liivatetta.

Käyttöaiheet: Päivittäisen D-vitamiinin saannin varmistaminen

Annostus: 1 tabletti päivässä

Koostumus: Täyteaineet (mikrokiteinen selluloosa, silloitettu natriumkarboksimetyyliselluloosa), kolekalsiferoli-(D3)valmiste, paakkuuntumisenestoaine (magnesiumstearaatti, piidioksidi).

Pakkaukset: DeviSol Neutral 20 mikrog 200 tabl, DeviSol Neutral 50 mikrog 200 tabl.

Ruokavaliot ja erityistarpeet

Gluteeniton, Laktoositon, Maidoton, Sokeriton, Väriaineeton, Hiivaton, Liivatteeton