Bevita Eye tuotteet

Kätevät tuotteet päivään

Päiväkäytössä tipat tai suihke, kuten Bevita Eye silmätipat, Bevita Eye Pro silmätipat tai Bevita Eye silmäsuihke, ovat usein miellyttävämpiä, sillä ne eivät sumenna näköä ja ovat kätevämpiä annostella. Tipoista löydät pullon ja uudelleen suljettavat pipetit, jotka säilyvät 12h avaamisesta.

Jos tietää silmien kuivuvan helposti esimerkiksi lukiessa, ruututyöskentelyssä tai ulkoillessa, tipat kannattaa laittaa silmiin jo ennen oireiden alkamista. Silmän kosteutus kannattaa ottaa mukaan aamurutiineihin. Helppo tapa muistaa valmisteen käyttö on esimerkiksi pitää silmäsuihke tietokoneen vieressä ja suihkasta, kun siltä tuntuu.

Hoitavat tuotteet yöhön

Nukkuessa kyyneleritys pysähtyy kokonaan. Siksi yöllä toimivat paksummat ja pidempään silmän pinnalla pysyvät tuotteet kuten Bevita Eye silmägeeli. Erittäin kuiviin silmiin kannattaa kokeilla myös Bevita Eye A silmävoidetta.

Jos oireet eivät helpota itsehoitotuotteiden avulla muutaman viikon aikana, on syytä kääntyä lääkärin puoleen.

IHA_BevitaEye_tuotevalinta_768x768.jpg

Bevita Eye silmäsuihke

Suomessa kehitetty ja valmistettu Bevita Eye Silmäsuihke, keskivaikean ja vaikean kuivasilmäisyyden hoitoon: kosteuttaa, suojaa, voitelee, tasapainottaa. Hoitaa ja ennaltaehkäisee kuivien silmien oireita. Soveltuu piilolinssien käyttäjille. Annostellaan suljetulle silmälle.

Tutustu tuotteeseen

Bevita Eye kosteuttava piilolinssien hoitoneste

Bevita Eye Kosteuttava Piilolinssien Hoitoneste on kehitetty kaikkien piilolinssien ja erityisesti silikonihydrogeelilinssien puhdistukseen, desinfiointiin, säilytykseen, huuhteluun ja kostutukseen. Valmisteen sisältämä hyaluronihappo kostuttaa piilolinssejä ja silmiä käytön aikana.

Tutustu tuotteeseen