Bevita Eye tuotteet

Vain hyvinvoiva silmä voi olla tehokas, tarkka ja aktiivinen – joka päivä. Bevita Eye tuotesarjasta löydät laajan valikoiman silmätuotteita kuivasilmäisyyden hoitoon ja silmäpyyhkeen silmänympäryksen hoitoon. Bevita Eye tuotteet löydät apteekeista.

Nestemäiset silmätipat päivään, geelit ja voiteet yöhön

Silmätipoissa on eroja, ja kokeilemalla löydät omille silmillesi sopivimman tuotteen. 

Päiväkäytössä nestemäiset tipat, kuten Bevita Eyen kosteuttavat silmätipat, ovat usein miellyttävimpiä, sillä ne eivät sumenna näköä. Jos tietää silmien kuivuvan helposti esimerkiksi lukiessa, ruututyöskentelyssä tai ulkoillessa, tipat kannattaa laittaa silmiin jo ennen oireiden alkamista.  

Nukkuessa kyyneleritys pysähtyy kokonaan. Siksikin yöllä toimivat paksummat ja tehokkaammat kostutustuotteet kuten Bevita Eyen A-silmävoide tai voiteleva silmägeeli.

Jos oireet eivät helpota itsehoitotuotteiden avulla muutaman viikon aikana, on syytä kääntyä lääkärin puoleen.

Bevita Eye Pro silmätipat

Bevita Eye Pro on suunniteltu keskivaikean ja vaikean kuivasilmäisyyden hoitoon. Se kosteuttaa, suojaa, voitelee ja tasapainottaa. Oireita helpottava vaikutus on tutkitusti pitkäkestoinen. Patentoitu koostumus on säilöntäaineeton ja fosfaatiton.

Tutustu tuotteeseen

Bevita Eye silmäpyyhe - UUTUUS

Bevita Eye silmäpyyhkeet ovat pehmeitä kuitukangasliinoja, joiden ainesosat kosteuttavat ja puhdistavat silmäluomea ja ripsiä. Voidaan käyttää myös kylmä- ja lämpöhoidoissa. Silmäpyyhe sopii erityisen hyvin käytettäväksi silmäluomien reunojen tulehdustilojen yhteydessä. Aikuisille ja lapsille (yli 1v). 

Tutustu tuotteeseen