Beko Strong B12+foolihappo+B6 Kampanjapkt 150+20 tabl.

Beko Strong B12+foolihappo+B6 kampanja 150+20kpl

Ravintolisä on pieninä annoksina, kuten tabletteina, nautittava elintarvike, jonka tarkoituksena on täydentää ruokavaliota. Ravintolisä voi sisältää esimerkiksi vitamiineja tai kivennäisaineita.

Pienikokoinen, helposti nieltävä B12-, foolihappo -ja B6-vitamiinitabletti mm. muistin, hermoston ja vastustuskyvyn tueksi. B12-vitamiinin tarve voi korostua muun muassa ikääntyvillä, vegaaneilla sekä suoliston alueen imeytymishäiriöissä. Laktoositon (maidoton), hiivaton, gluteeniton, sokeriton. Ei sisällä eläinperäisiä ainesosia.  

5/5
Kiitos palautteestasi!
Beko Strong B12+foolihappo+B6 kampanja 150+20kpl

Pienikokoinen, helposti nieltävä tabletti sisältää 1mg B12-vitamiinia, 400 mikrog. foolihappoa ja 20 mg B6-vitamiinia. Tuotteen vitamiinit tukevat muistin, hermoston ja vastustuskyvyn normaalia toimintaa ja vähentävät väsymystä ja uupumusta. 

B12-vitamiinin tarve voi korostua muun muassa ikääntyvillä, vegaaneilla sekä suoliston alueen imeytymishäiriöissä. Laktoositon (maidoton), hiivaton, gluteeniton, sokeriton. Ei sisällä eläinperäisiä ainesosia.

Käyttöaiheet: B12-vitamiinin, foolihapon ja B6-vitamiinin päivittäisen saannin varmistaminen

Annostus:
vain aikuisille 1 tabl/vrk niellään riittävän nesteen kera

Aineosat: Täyteaine (mikrokiteinen selluloosa, hydroksipropyylimetyyliselluloosa), pyridoksiinihydrokloridi, paakkuuntumisen estoaine (rasvahappojen magnesiumsuolat, piidioksidi), väri (titaanidioksidi), kiillotusaine (glyseroli), syanokobalamiini, pteroyylimonoglutamiinihappo

Pakkaukset: 100 tabl ja riittoisa 150 tabl.

Ravintolisä

Laktoositon, Gluteeniton, Hiivaton, Sokeriton, Makeutusaineeton, Liivatteeton