Bevita Eye A-silmävoide

ORION SILMAVOIDE RGB

CE merkityllä lääkinnällisellä laitteella tarkoitetaan esimerkiksi materiaalia ja tarviketta jota voidaan käyttää ihmisillä esimerkiksi sairauden tai vamman hoitoon tai lievitykseen. Lääkinnällisen laitteen valmistajan on näytettävä toteen sen turvallisuus, käyttötarkoitukseen sopivuus ja suorituskyky.

A-vitamiinia sisältävä silmävoide erittäin kuiville silmille. Lievittää pitkäkestoisesti kuivasilmäisyyden oireita. Suojaa silmän pintaa ja auttaa palauttamaan kyynelkalvon normaalin fysiologisen tilan. Ihanteellinen yökäyttöön. Säilöntäaineeton.

3.7/5
Kiitos palautteestasi!
ORION SILMAVOIDE RGB

Vaikean kuivasilmäisyyden hoitoon: pitkäkestoinen helpotus ja suoja kuiville silmille.

Bevita Eye A-silmävoide on tarkoitettu lievittämään pitkäkestoisesti kuivasilmäisyyden oireita, joita ovat silmien ärsytys, polttava tunne ja punoitus. Oireita aiheuttavat ympäristötekijät, pitkäkestoinen silmien rasittaminen tai piilolinssien käyttö.

Bevita Eye A-silmävoide sisältää A-vitamiinia, jonka voitelevat ja kosteuttavat ominaisuudet suojaavat silmän pintaa ja auttavat palauttamaan kyynelkalvon normaalin fysiologisen tilan.

Säilöntäaineeton.

Annostelu: N. 1 cm voidetta alemman silmäluomen sisäpuolelle. Suositellaan annosteltavaksi kerran vuorokaudessa iltaisin ennen nukkumaanmenoa.

Säilytys: Huoneenlämmössä. Säilyy avaamisen jälkeen 90 vuorokautta.

Pakkaukset: 5 g tuubi

CE0546. Valmistaja: Farmigea S.p.A.

Ainesosat: A-vitamiinipalmitaatti 250 IU/g, nestemäinen parafiini, valkovaseliini. Ainesosalista saattaa olla muuttunut, tarkista aina pakkauksen ainesosalista.  

CE-merkitty lääkinnällinen laite

imagejhm4dr.png

VOITELEVA SILMÄVOIDE 5 G PUTKILO

Sisältää A-vitamiinia / Säilöntäaineeton
Pitkäkestoinen helpotus ja suoja kuiville silmille.

Voiteleva silmävoide
5 g putkilo
Sisältää A-vitamiinia/Säilöntäaineeton
Pitkäkestoinen helpotus ja suoja kuiville silmille.

Koostumus: A-vitamiinipalmitaatti 250 IU/g, nestemäinen parafiini, valkovaseliini.
Mitä Bevita Eye A silmävoide on? Bevita Eye A on A-vitamiinia sisältävä, säilöntäaineeton silmävoide.
Valmistemuoto: Bevita Eye A silmävoide on pakattu 5 g:n putkiloihin.

Milloin Bevita Eye A silmävoidetta käytetään?

Bevita Eye A on tarkoitettu lievittämään pitkäkestoisesti kuivasilmäisyyden oireita, joita ovat silmien ärsytys, polttava tunne ja punoitus. Oireita aiheuttavat ympäristötekijät (tuuli, aurinko, kuiva sisäilma, suolavesi, savu, kirkas valo) tai pitkäkestoinen silmien rasittaminen (opiskelu, lukeminen, tietokoneet, pimeällä ajo) tai piilolinssien käyttö.Silmävoiteen sisältämän A-vitamiinin voitelevat ja kosteuttavat ominaisuudet auttavat palauttamaan kyynelkalvon normaalin fysiologisen tilan ja suojelevat silmän pintaa.

Kuinka Bevita Eye A silmävoidetta käytetään?

Pese kädet ja poista voideputkilon korkki. Taivuta päätä taaksepäin ja vedä alaluomea alaspäin etusormella niin, että luomen ja silmän pinnan väliin muodostuu pieni tasku. Purista hitaasti voideputkiloa, kunnes olet annostellut noin 1 cm:n voidetta alemman silmäluomen sisäpuolelle. Räpyttele silmiä 2 - 3 kertaa niin, että voide leviää tasaisesti koko silmän pinnalle. Pyyhi mahdollinen voideylimäärä silmänympärysalueelta pehmeällä, puhtaalla paperipyyhkeellä. Sulje voideputkilon korkki. Koostumuksensa vuoksi silmävoide voi aiheuttaa lievää ja ohimenevää näön hämärtymistä annostelun jälkeen. Tästä johtuen on suositeltavaa, että silmävoidetta annostellaan kerran vuorokaudessa iltaisin ennen nukkumaanmenoa.

Varoitukset ja varotoimet

 • Vain ulkoiseen ja paikalliseen käyttöön silmissä.
 • Älä käytä silmävoidetta, jos olet allerginen jollekin sen sisältämistä ainesosista.
 • Silmävoiteen rasvamainen koostumus voi aiheuttaa lievää ja tilapäistä näön hämärtymistä heti annostelun jälkeen. Voiteen käyttöä juuri ennen tarkkaa näkökykyä vaativia toimia (esim. autolla ajoa, koneiden käyttöä) ei suositella.
 • Poista piilolinssit silmistä ennen voiteen käyttöä. Piilolinssit saa laittaa takaisin silmiin aikaisintaan 30 minuutinkuluttua silmävoiteen annostelusta.
 • Jos käytät lisäksi jotain toista silmävalmistetta, pidä vähintään 30 minuutin tauko Bevita Eye A -silmävoiteen jatämän toisen valmisteen annostelujen välissä, ja annostele aina Bevita Eye A viimeiseksi.
 • Avattu putkilo ja mahdollisesti jäljellä oleva silmävoide on hävitettävä, kun putkilon ensimmäisestä avaamisesta onkulunut 90 vrk.
 • Vältä koskemasta silmän pintaa tai silmäripsiä putkilon kärjellä.
 • Silmävoidetta ei saa käyttää pakkaukseen merkityn viimeisen käyttöpäivämäärän jälkeen.
 • Säilytettävä poissa lasten näkyviltä ja ulottuvilta.
 • Älä käytä silmävoidetta, jos putkilo on vaurioitunut.
 • Säilytettävä +15 - +25 °C:ssa.

Pakkauksen symbolit:

imageprsqw.png

Valmistaja:
Farmigea S.p.A., Via G.B. Oliva 6/8, 56121 Pisa, Italia

Markkinoija:
Orion Pharma, PL 65, 02101 Espoo. Puh: 010-4261

Ohje on tarkistettu viimeksi: Elokuu 2019.
www.itsehoitoapteekki.fi

imagetoqqn.pngimagekj2bk.png

orion-pharma-logo.png

Hyvinvointia rakentamassa

 • Orion on kotimainen lääkeyhtiö
 • Olemme rakentaneet hyvinvointia suomalaisille jo yli sadan vuoden ajan
 • Työllistämme suomessa yli 2700 henkilöä
 • Lue lisää meistä!
Avainlippu_w100.jpg