Fiilus Napero tipat + D3

Fiilus Napero Pakkaus Pullo Oikealta 7730 Flag

Ravintolisä on pieninä annoksina, kuten tabletteina, nautittava elintarvike, jonka tarkoituksena on täydentää ruokavaliota. Ravintolisä voi sisältää esimerkiksi vitamiineja tai kivennäisaineita. Ravintolisät eivät korvaa terveellistä ruokavaliota.

Maitohappobakteeri + D3-vitamiinivalmiste vauvoille, lapsille ja aikuisille. Sisältää Lactobacillus rhamnosus GG -maitohappobakteereita ja D-vitamiinia, jota on päiväannoksessa 2–10 mikrog* neuvolan ohjeiden mukaisesti. Voidaan sekoittaa esimerkiksi maitoon tai veteen. 7 ml = n. 30 täyttä vuorokausiannosta.

Ravistettava hyvin vähintään 20 s ajan ennen jokaista käyttökertaa, kunnes seos on tasaista.

Suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja.

*40–200 % vuorokautisen saannin vertailuarvosta. 

3.9/5
Kiitos palautteestasi!
Fiilus Napero Pakkaus Pullo Oikealta 7730 Flag

Fiilus Napero + D3 tipat on suunniteltu erityisesti vauvoille. Valmiste annostellaan kätevästi tippoina, jolloin se on neutraalin makunsa ansiosta helppo tarjota lapselle esimerkiksi mehuun, äidinmaitoon tai ruokaan sekoitettuna. Täysin laktoosittomana, gluteenittomana ja maidottomana valmiste sopii myös maitoallergikoille ja keliaakikoille.

Valmiste sisältää Lactobacillus rhamnosus GG -maitohappobakteeria, sekä D3-vitamiinia vahvistamaan vastustuskykyä. D-vitamiini edistää lasten immuunijärjestelmän normaalia toimintaa.

Laktoositon, gluteeniton, maidoton, hiivaton, soijaton.

Käyttöaiheet: Maitohappobakteerivalmiste vauvoille, lapsille ja aikuisille.
 
Suositeltava vuorokausiannos:  1–5 tippaa (2–10 mikrog D-vitamiinia) neuvolan ohjeiden mukaisesti. Annostellaan lusikalla tai sekoitettuna ruokaan tai juomaan. Suositeltua annosta ei saa ylittää. Päiväannos sisältää 1–5 miljardia Lactobacillus rhamnosus GG -maitohappobakteeria sekä 2–10 mikrog* D3-vitamiinia.

*40–200 % vuorokautisen saannin vertailuarvosta

Ravistettava hyvin vähintään 20 s ajan ennen jokaista käyttökertaa, kunnes seos on tasaista.

Suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja.
 
Säilytys: Avattuna huoneenlämmössä 8 viikkoa. Tuote tulee hävittää sen jälkeen. Avaamattomana huoneenlämmössä parasta ennen -päiväykseen asti.

Koostumus: Palmuydinöljy (MCT), Lactobacillus rhamnosus GG, paakkuuntumisenestoaine (piidioksidi), kolekalsiferoli (D3–vitamiini).

Ainesosalista saattaa olla muuttunut, tarkista aina pakkauksen ainesosalista.

Pakkaukset: Fiilus Napero + D3 7 ml (n. 30 täyttä vuorokausiannosta)

Ravintolisä

Gluteeniton,Laktoositon,Maidoton,Hiivaton,Väriaineeton,Liivatteeton
orion-pharma-logo.png

Hyvinvointia rakentamassa

  • Orion on kotimainen lääkeyhtiö
  • Olemme rakentaneet hyvinvointia suomalaisille jo yli sadan vuoden ajan
  • Työllistämme suomessa yli 2700 henkilöä
  • Lue lisää meistä!
Avainlippu_w100.jpg