Fiilus Napero tipat + D3

Fiilus_napero_pakkaus&pullo_oikealta

Maitohappobakteeri + D3-vitamiinivalmiste vauvoille, lapsille ja aikuisille. Sisältää Lactobacillus rhamnosus GG -maitohappobakteereita ja D-vitamiinia, jota on päiväannoksessa 2–10 mikrog neuvolan ohjeiden mukaisesti. Voidaan sekoittaa esimerkiksi maitoon tai veteen. 7 ml = n. 30 täyttä vuorokausiannosta.

Suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja.

 

 

 

 

3.5/5
Kiitos palautteestasi!
Fiilus_napero_pakkaus&pullo_oikealta

Fiilus Napero + D3 tipat on suunniteltu erityisesti vauvoille. Valmiste annostellaan kätevästi tippoina, jolloin se on neutraalin makunsa ansiosta helppo tarjota lapselle esimerkiksi mehuun, äidinmaitoon tai ruokaan sekoitettuna. Täysin laktoosittomana, gluteenittomana ja maidottomana valmiste sopii myös maitoallergikoille ja keliaakikoille.

Valmiste sisältää maailman eniten tutkittua Lactobacillus rhamnosus GG -maitohappobakteeria, sekä D3-vitamiinia vahvistamaan vastustuskykyä. D-vitamiini edistää lasten immuunijärjestelmän normaalia toimintaa.

Laktoositon, gluteeniton, maidoton, hiivaton, soijaton.

Käyttöaiheet: Maitohappobakteerivalmiste vauvoille, lapsille ja aikuisille.
 
Suositeltava vuorokausiannos:  1–5 tippaa (2–10 mikrog D-vitamiinia) neuvolan ohjeiden mukaisesti. Annostellaan lusikalla tai sekoitettuna ruokaan tai juomaan. Suositeltua annosta ei saa ylittää. Päiväannos sisältää 1–5 miljardia Lactobacillus rhamnosus GG -maitohappobakteeria sekä 2–10 mikrog* D3-vitamiinia.

*40–200 % vuorokautisen saannin vertailuarvosta

Ravistettava hyvin ennen jokaista käyttökertaa, kunnes seos on tasaista.

Suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja.
 
Säilytys: Avattuna huoneenlämmössä 6 viikkoa. Tuote tulee hävittää sen jälkeen. Avaamattomana huoneenlämmössä parasta ennen -päiväykseen asti.

Koostumus: Palmuydinöljy (MCT), Lactobacillus rhamnosus GG, paakkuuntumisenestoaine (piidioksidi), kolekalsiferoli (D3–vitamiini).

Pakkaukset: Fiilus Napero + D3 7 ml (n. 30 täyttä vuorokausiannosta)

 

Ravintolisä

Gluteeniton,Laktoositon,Maidoton,Hiivaton,Väriaineeton,Liivatteeton