Fiilus_napero_pakkaus&pullo_oikealta

Fiilus Napero tipat + D3

Kiitos palautteestasi!

Maitohappobakteeri +D3-vitamiinivalmiste aikuisille ja vauvoille. Sisältää Lactobacillus rhamnosus GG -maitohappobakteereita sekä päiväannoksessa on 10 mikrogrammaa D3-vitamiinia. Voidaan sekoittaa esimerkiksi maitoon tai veteen. 7 ml = n. 30 annosta

Fiilus_napero_pakkaus&pullo_oikealta

Fiilus Napero + D3 tipat ovat suunniteltu erityisesti lapsille. Valmiste annostellaan kätevästi tippoina, jolloin se on neutraalin makunsa ansiosta helppo tarjota lapselle esimerkiksi mehuun, äidinmaitoon tai ruokaan sekoitettuna. Täysin laktoosittomana, gluteenittomana ja maidottomana valmiste sopii myös maitoallergikoille ja keliaakikoille.

Valmiste sisältää maailman eniten tutkittua Lactobacillus rhamnosus GG -maitohappobakteeria, sekä D3-vitamiinia vahvistamaan vastustuskykyä.

Laktoositon, gluteeniton, maidoton, hiivaton, soijaton.

Käyttöaiheet: maitohappobakteerivalmiste lapsille sekä kun nieleminen on hankalaa.

Annostus: Aikuisille ja lapsille 5 tippaa kerran päivässä annosteltuna lusikalla tai sekoitettuna ruokaan tai juomaan. Suositeltua annosta ei saa ylittää. Päiväannos 5 tippaa sisältää 5 miljardia Lactobacillus r. GG maitohappobakteeria sekä 10 μg D3-vitamiinia*
* 200 % vuorokautisen saannin vertailuarvosta

Ennen käyttöä pulloa on ravistettava voimakkaasti.
 
Säilytys: Avaamattomana huonelämmössä parasta ennen –päiväykseen saakka. Avattuna 4 vkoa huoneenlämmössä.

Koostumus: Kookos/palmuöljy, Lactobacillus rhamnosus GG (5x109cfu), paakkuuntumisen estoaine (piidioksidi), kolekalsiferoli (D3–vitamiini).

Pakkaukset: Fiilus Napero + D3 7 ml (n. 30 annosta)

gluteeniton, laktoositon, maidoton, soijaton, hiivaton, sokeriton, väriaineeton, liivatteeton