Fiilus_napero_pakkaus&pullo_oikealta

Fiilus Napero tipat + D3

3.7/5
Kiitos palautteestasi!

Maitohappobakteeri +D3-vitamiinivalmiste aikuisille ja vauvoille. Sisältää Lactobacillus rhamnosus GG -maitohappobakteereita sekä päiväannoksessa on 2–10 mikrog D-vitamiinia neuvolan ohjeiden mukaisesti. Voidaan sekoittaa esimerkiksi maitoon tai veteen. 7 ml = n. 30 täyttä vuorokausiannosta.

 

 

 

Fiilus_napero_pakkaus&pullo_oikealta

Tuoteteksti

Fiilus Napero + D3 tipat ovat suunniteltu erityisesti lapsille. Valmiste annostellaan kätevästi tippoina, jolloin se on neutraalin makunsa ansiosta helppo tarjota lapselle esimerkiksi mehuun, äidinmaitoon tai ruokaan sekoitettuna. Täysin laktoosittomana, gluteenittomana ja maidottomana valmiste sopii myös maitoallergikoille ja keliaakikoille.

Valmiste sisältää maailman eniten tutkittua Lactobacillus rhamnosus GG -maitohappobakteeria, sekä D3-vitamiinia vahvistamaan vastustuskykyä.

Laktoositon, gluteeniton, maidoton, hiivaton, soijaton.

Käyttöaiheet: maitohappobakteerivalmiste lapsille sekä kun nieleminen on hankalaa.
 
Suositeltava vuorokausiannos:  1–5 tippaa (2–10 mikrog D-vitamiinia) neuvolan ohjeiden mukaisesti. Annostellaan lusikalla tai sekoitettuna ruokaan tai juomaan. Suositeltua annosta ei saa ylittää. Täysi vuorokausiannos = 5 tippaa sisältää 5 miljardia Lactobacillus r. GG maitohappobakteeria sekä 10 μg D3-vitamiinia*
* 200 % vuorokautisen saannin vertailuarvosta

Ravistettava hyvin ennen jokaista käyttökertaa, kunnes seos on tasaista.
 
Säilytys: Avattuna huoneenlämmössä 6 viikkoa. Tuote tulee hävittää sen jälkeen. Avaamattomana huoneenlämmössä parasta ennen -päiväykseen asti.

Koostumus: Palmuydinöljy (MCT), Lactobacillus rhamnosus GG, paakkuuntumisen estoaine (piidioksidi), kolekalsiferoli (D3–vitamiini).

Pakkaukset: Fiilus Napero + D3 7 ml (n. 30 täyttä vuorokausiannosta)

 

Ruokavaliot ja erityistarpeet

Gluteeniton, Laktoositon, Maidoton, Hiivaton, Sokeriton, Väriaineeton, Liivatteeton