Favora Kosteuttava Seerumi

Favora Kosteuttava Seerumi

Kevyt, hyvin imeytyvä seerumi syväkosteuttaa ja ravitsee kaikenikäisten herkkää ihoa. Tehoaineina kosteuttavaa hyaluronihappoa, syväkosteuttavia keramideja sekä ravitsevaa, suojaavaa ja ihoa elvyttävää sheavoita. Koostumuksessa myös antioksidanttista E-vitamiinia. Hajusteeton, väriaineeton. Kehitetty yhteistyössä Allergia-, iho- ja astmaliiton kanssa. Ei sisällä eläinperäisiä aineosia, sopii myös vegaaneille. 30 ml

4.1/5
Kiitos palautteestasi!
Favora Kosteuttava Seerumi

Kevyt ja erittäin hyvin imeytyvä, kosteuttava seerumi kaikille ihotyypeille päivittäiseen käyttöön. Hyaluronihappo sitoo runsaasti vettä ja lisää ihon kimmoisuutta. Sheavoin rasvahapot ravitsevat, suojaavat ja elvyttävät. Keramidit syväkosteuttavat kuivaa ihoa tehokkaasti. E-vitamiini vähentää vapaiden radikaalien vaikutusta. Kehitetty yhteistyössä Allergia-, iho- ja astmaliiton kanssa. Ei sisällä eläinperäisiä aineosia, sopii myös vegaaneille.

Käyttö: Levitetään kasvoille ja kaulalle puhdistuksen jälkeen. Käytetään hoitovoiteen alla.


Tutustu myös: www.favora.fi

Ainesosat: Aqua, Squalane, Betaine, Butyrospermum Parkii Butter, Glyceryl Stearate Citrate, Sodium Carboxymethyl Beta-Glucan, Creatine, Sodium Hyaluronate, Ceramide NP, Panthenol, Caprylyl Glycol, Tocopheryl Acetate, Citric Acid, Carbomer, Sodium Gluconate, Sodium Hydroxide, Phenoxyethanol Ainesosalista saattaa olla muuttunut, tarkista aina pakkauksen ainesosalista.

Kosmetiikka

Vegaaninen
orion-pharma-logo.png

Hyvinvointia rakentamassa

  • Orion on kotimainen lääkeyhtiö
  • Olemme rakentaneet hyvinvointia suomalaisille jo yli sadan vuoden ajan
  • Työllistämme suomessa yli 2700 henkilöä
  • Lue lisää meistä!
Avainlippu_w100.jpg