Bevita

Bevita 75 g

Bevita on ihoa elvyttävä, dekspantenolia ja keramideja sisältävä voide. Se hoitaa tehokkaasti pienet iho-ongelmat kuten rohtumat, arat nännit, rikkinäiset suupielet tai tikkuuntuneet kynsinauhat. Hellän voidepohjan ansiosta Bevita käy myös herkille ihoalueille sekä limakalvoille.

3.6/5
Kiitos palautteestasi!
Bevita 75 g

Bevita-voiteita on kaksi erilaista. Kevyempi Bevita ja rasvaisempi Bevita R. Molemmat voiteet sisältävät dekspantenolia ja keramideja.

 Bevita on hyvin imeytyvä voide, joka hoitaa ja elvyttää ihoa. Bevita-voiteella hoidat tehokkaasti pieniä ihovaurioita kuten naarmuja, haavoja, rohtumia, nirhamia sekä suupielten ja kynsinauhan halkeamia.

 Bevita sopii käytettäväksi ihon suojavoiteena ja normaalillekin iholle tehokuuriksi. Hellavaraisena se sopii myös intiimialueiden limakalvoille tai vaikka vaippapepulle.

  • Voiteen ainesosa dekspantenoli muuttuu iholle levitettäessä B5-vitamiiniksi. Se mm. kosteuttaa ihoa tehokkaasti, vahvistaa ihon luonnollista suojakerrosta sekä edistää haavojen parantumista.
  • Keramidit ovat ihon luontaisia lidejä ja ne puolestaan muodostavat suuren osan ihon kosteussuojasta ja ovat avainasemassa ihon suojakerroksen vahvistamisessa sekä ihon kosteutuksen tukemisessa.

Käyttöohje:

Levitetään kevyesti voideltavalle ihoalueelle. Käytetään tarpeen mukaan. Voidaan käyttää useita kertoja päivässä.

 Koostumus:

Aqua, Hydrogenated Polydecene, Caprylic/Capric Triglyceride, Sorbitan Olivate, Coco-Caprylate/Caprate, Glyceryl Behenate, Squalane, Glycerin, Panthenol, Isononyl Isononanoate, Magnesium Stearate, Ceramide Np, Magnesium Sulfate, Ethylhexylglycerin, Isocetyl Alcohol, Cetyl Alcohol, Phenoxyethanol.

 Tuote on vegaaninen (ei sisällä eläinperäisiä ainesosia).

 Pakkaukset:

Tuubit 75 g ja 20 g

 

 

Kosmetiikka

orion-pharma-logo.png

Hyvinvointia rakentamassa

  • Orion on kotimainen lääkeyhtiö
  • Olemme rakentaneet hyvinvointia suomalaisille jo yli sadan vuoden ajan
  • Työllistämme suomessa yli 2700 henkilöä
  • Lue lisää meistä!
Avainlippu_w100.jpg