Moisturize

Onnellista ihoa ei kiristä

Iho on tehty kestämään elämää: yksi sen tärkeimmistä tehtävistä on toimia kehomme suojana ulkoisia rasituksia kuten esim. bakteereja ja UV-säteilyä vastaan. Lisäksi iho osallistuu lämmönsäätelyyn, tuottaa D-vitamiinia, varastoi energiaa ja on aistielin, jonka avulla hahmotamme ympäristöämme.

Palkitse ihosi ja hemmottele sitä kliinisesti /dermatologisesti testatuilla Sebamed-tuotteilla joiden pH 5,5 on sama kuin terveen ihon. Ne toimivat ihosi terveydeksi ja kauneudeksi täydentämällä kosteusvarastot ja vahvistaen sen omaa luonnollista suojaa.

Ihon hyvä olo alkaa kosteustasapainosta

Oikein hoidettu iho näyttää elinvoimaiselta ja tuntuu miellyttävältä. Siksi aktiivisesti hoitavien Moisturize-tuotteiden tärkein tehtävä on täydentää kosteusvarastot ja vahvistaa ihon omia puolustusmekanismeja kuivuutta vastaan.

Sarjan uusimmat tuotteet ovat hajusteettomat käsi- ja jalkavoide, joiden runsas karbamidin ja kosteuttavien aineiden määrä auttaa korjaamaan ja pehmentämään kuivaa ja karheaa ihoa. Huulille löytyy tarpeen mukaan kaksi vaihtoehtoa, aurinkosuojan SK 30 sisältävä Lip Defence-puikko ja kuiville, rohtuneille ja ärtyneille huulille tarkoitettu tehokas hoito Lip Repair.