Ajankohtaista juuri nyt

 

Hoidatko atooppista ihottumaa oikein?
Lataa hyödyllinen opas!

Atooppisesta ihottumasta kärsii jopa viidesosa suomalaisista. Lataa nyt käyttöösi Atooppisen ihottuman hoito -opas, josta saat ohjeet tehokkaaseen hoitoon ja kätevän voitelupäiväkirjan. 

Lue lisää ja lataa opas! 

Artikkeleita luettavaksi:

12.3.2020 Lasten terveys

Katso videolta HUS Iho- ja allergiasairaalan osastonhoitajan Pia Rallin vinkit lapsen ihon rasvaamiseen! Samoja vinkkejä voit soveltaa myös aikuisen ihoon.

Lue lisää
3.6.2015 Ihonhoito

Riittävän tehokkaan tuotteen löytäminen atooppisen ihon kosteuttamiseen voi olla haasteellista. Karbamidivoide tuo monelle kuivaihoiselle helpotusta elämään.

Lue lisää
23.11.2023 Ihonhoito

Atooppinen ihottuma kutittaa, kirvelee ja punoittaa. Atooppista ihoa on hyvä rasvata päivittäin perusvoiteilla.

Lue lisää

Orionin perusvoiteet

Orionin laajassa perusvoideperheessä on 14 erilaista tuotetta. Ihonhoidon tarpeet ovat yksilöllisiä ja valikoimasta löytyykin ihonhoidon arkeen ja erityistilanteisiin lähes aina sopiva perusvoide. Tutustu perusvoiteisiin ja löydä omasi laajasta valikoimasta.

Tutustu tuotteisiin

Löydä sopiva perusvoide

Iho voi hyvin, kun rasvaus on säännöllistä ja käytössä on omaan tarpeeseen sopiva voide. Voiteen valinta on aina yksilöllistä, mutta kokosimme yhteen suosituksia, vertailuja ja muuta hyödyllistä tietoa, joista toivomme, että saat apua sopivan voiteen valintaan. 

Voiteen valintaan