Pidä huolta ihostasi

Kasvojen herkkä iho vaatii erityistä huolenpitoa. Hyvin hoidettu iho pysyy terveenä ja näyttää kauniilta kaiken ikäisenä.

Iho voi olla luonnostaan herkkä tai se voi herkistyä ajan myötä ympäristön haitallisista vaikutuksista johtuen kun ihon luonnollinen suojamekanismi heikkenee esimerkiksi altistumisesta sääolosuhteiden vaihtelulle, kuivalle sisäilmalle, saasteille tai toisaalta sisäsyntyisille tekijöille kuten stressille. Herkkyys saattaa ilmetä ihon punoituksena, kiristävänä tunteena, kirjavuutena ja kuivina laikkuina.    

Ihonhoidon peruspilari on huolellinen kasvojen puhdistus ja sen lisäksi kosteutus ihotyypille sopivalla voiteella. Tätä perusrutiinia on suositeltavaa täydentää tarpeen vaatiessa täsmätuottein kuten tehokosteutuksella. Hoitotuotetta valitessa on ihotyypin lisäksi hyvä kiinnittää huomiota vuodenaikaan ja sääolosuhteiden tuomiin ihonhoidollisiin haasteisiin.

6.5.2019 Pidä huolta ihostasi

Kasvojen iho altistuu päivittäin ulkoisille rasitteille ja epäpuhtauksille. Ihon säännöllinen puhdistus auttaa ihoasi voimaan hyvin nyt ja myös tulevaisuudessa. Valitse tästä ihotyypillesi sopivan lempeät ja tehokkaat puhdistustuotteet.

Lue lisää
6.5.2019 Pidä huolta ihostasi

Ajoittain iho saattaa tuntua kuivalta, kiristävältä ja karhealta, se suorastaan janoaa lisäkosteutta. Katso tästä vinkit miten saat palautettua ihosi pehmeyden, heleyden ja joustavuuden. Silmänympäryksiä unohtamatta!

Lue lisää
6.5.2019 Pidä huolta ihostasi

Päivällä voide kosteuttaa ja suojaa ihoa ympäristön rasituksilta, kuten esimerkiksi ilmansaasteilta ja kylmältä tai kuivalta ilmalta. Nauti yövoiteen hoitavuudesta ja ravitsevuudesta sillä välin kun itse lepäät.

Lue lisää