Biorion-stimuloiva-hoitoneste-hiuspohjalle-rgb

Biorion stimuloiva hoitoneste

Kiitos palautteestasi!

Uutta elinvoimaa hiuksille! Stimuloiva hoitoneste hiuspohjalle auttaa hidastamaan ja ehkäisemään ennenaikaista hiustenlähtöä ja edistämään uusien hiusten kasvuaerityisen aktiiviaineyhdisteen ja hiuspohjan pintaverenkiertoa virkistävän kofeiinin ja B3-vitamiinin avulla. Ei sisällä eläinperäisiä aineosia, sopii myös vegaaneille.

Biorion-stimuloiva-hoitoneste-hiuspohjalle-rgb

Tuoteteksti

Auttaa hidastamaan ja ehkäisemään ennenaikaista hiustenlähtöä ja edistämään uusien hiusten kasvua erityisen aktiiviaineyhdisteen ja hiuspohjan pintaverenkiertoa virkistävän kofeiinin ja B3-vitamiinin avulla. Tuote täydentää erinomaisesti sisäisesti nautittavan Biorion hiusravintolisän vaikutusta. Ei sisällä eläinperäisiä aineosia, sopii myös vegaaneille.

 

Käyttö: Annostellaan suoraan nokkapullosta päänahkaan, joko pestyihin tai pesemättömiin hiuksiin ja hierotaan kevyesti. Sopii päivittäiseen käyttöön.

 

Pakkaus: 150ml

Ainesosat

Aqua, Alcohol Denat., Propanediol, Panthenol, Niacinamide, Polyquaternium-68, Glycerin, Caffeine, Larix Europaea Wood Extract, Zinc Chloride, Camellia Sinensis Leaf Extract, Glycine, Sodium Metabisulfite, Glycolic Acid, Ethylhexylglycerin, Peg-40 Hydrogenated Castor Oil, Denatonium Benzoate, Parfum, Polyacrylate Crosspolymer-11, Phenoxyethanol

Ainesosalista saattaa olla muuttunut, tarkista aina pakkauksen ainesosalista.

 

 

Ruokavaliot ja erityistarpeet

Vegaaninen