Bevita Eye

Intohimo, päättäväisyys, keskittyminen, suuret ja pienet tunteet. Kaikki näkyy silmistä.

Bevita Eye on apteekin monipuolisin tuotesarja silmien hyvinvointiin kosteuttaen, suojaten, puhdistaen ja voidellen kuivia silmiä. Huolehdithan silmistäsi niin kuin huolehdit hampaistasi ja ihostasi. Kattavasta tuotesarjasta löydät tuotteet lievän, keskivaikean ja vaikean kuivasilmäisyyden hoitoon. Valitse silmillesi sopivin tuote: tipat, geeli tai voide.

Bevita Eye. Se näkyy silmistä.

Bevita Eye Pro silmätipat

Bevita Eye Pro on suunniteltu keskivaikean ja vaikean kuivasilmäisyyden hoitoon. Se kosteuttaa, suojaa, voitelee ja tasapainottaa. Oireita helpottava vaikutus on tutkitusti pitkäkestoinen. Patentoitu koostumus on säilöntäaineeton ja fosfaatiton.

Tutustu tuotteeseen

Bevita Eye silmätipat

Bevita Eye on silmää voiteleva, kosteuttava ja suojaava silmätippaliuos, joka sopii jokapäiväiseen käyttöön. Silmätipat lievittävät esim. tuulesta, kuivasta ilmasta, pitkäjaksoisesta tietokoneen käytöstä, silmäleikkauksista tai piilolinsseistä johtuvaa kuivuutta, polttavaa tunnetta tai roskan tuntua silmässä.

Tutustu tuotteeseen

Bevita Eye silmägeeli

Geeli voitelee silmää muodostamalla suojaavan kalvon sarveis- ja sidekalvon pinnalle, mikä saa silmän pinnan tuntumaan miellyttävämmältä ja kosteammalta.
Bevita Eye silmägeeli antaa pitkäaikaisen helpotuksen kuiville silmille.

Tutustu tuotteeseen

Bevita Eye A-silmävoide

Silmävoiteen sisältämän A-vitamiinin voitelevat ja kosteuttavat ominaisuudet
auttavat palauttamaan kyynelkalvon normaalin fysiologisen tilan ja suojelevat
silmän pintaa.

Tutustu tuotteeseen

Bevita Eye silmäpyyhe - UUTUUS

Bevita Eye silmäpyyhkeet ovat pehmeitä kuitukangasliinoja, joiden ainesosat kosteuttavat ja puhdistavat silmäluomea ja ripsiä. Voidaan käyttää myös kylmä- ja lämpöhoidoissa. Silmäpyyhe sopii erityisen hyvin käytettäväksi silmäluomien reunojen tulehdustilojen yhteydessä. Aikuisille ja lapsille (yli 1v). 

Tutustu tuotteeseen