Bevita Eye

Bevita Eye on apteekin monipuolisin* tuotesarja kuivien silmien hoitoon ja hyvinvointiin. Sarjasta löydät sekä kosteuttavat ja voitelevat tuotteet että enemmän suojaa antavat tuotteet.

Ihmisen tärkeimpiä aisteja on näkö, josta kannattaa huolehtia hyvin. Arjessa muistamme yleensä hyvin hampaat ja ihon mutta Bevita Eye tuotteilla myös silmien hyvinvointi hoituu helposti.

* Pharmarket MAT 11/2021

Kattavasta tuotesarjasta löydät tuotteet lievän, keskivaikean ja vaikean kuivasilmäisyyden hoitoon. Kevyemmmät tai hoitavammat tipat, suihke tai geeli sopivat päiväkäyttöön. Erittäin hoitava silmävoide taas antaa suojaa läpi yön. Tuotesarjan silmätipat soveltuvat piilolinssien käyttäjille ja sarjasta löydät myös kosteuttavat piilolinssien hoitonesteet. Kokonaisvaltaiseen silmienhoitoon sarjasta löytyy myös silmäpyyhe esim. silmäluomentulehduksen eli blefariitin hoitoon.

Tutustu tuotteisiin ja valitse silmillesi sopivin tuote.

Bevita Eye silmäsuihke

Suomessa kehitetty ja valmistettu Bevita Eye Silmäsuihke, keskivaikean ja vaikean kuivasilmäisyyden hoitoon: kosteuttaa, suojaa, voitelee, tasapainottaa. Hoitaa ja ennaltaehkäisee kuivien silmien oireita. Soveltuu piilolinssien käyttäjille. Annostellaan suljetulle silmälle.

Tutustu tuotteeseen

Bevita Eye kosteuttava piilolinssien hoitoneste

Bevita Eye Kosteuttava Piilolinssien Hoitoneste on kehitetty kaikkien piilolinssien ja erityisesti silikonihydrogeelilinssien puhdistukseen, desinfiointiin, säilytykseen, huuhteluun ja kostutukseen. Valmisteen sisältämä hyaluronihappo kostuttaa piilolinssejä ja silmiä käytön aikana.

Tutustu tuotteeseen

Bevita Eye Pro silmätipat

Bevita Eye Pro on suunniteltu keskivaikean ja vaikean kuivasilmäisyyden hoitoon. Se kosteuttaa, suojaa, voitelee ja tasapainottaa. Oireita helpottava vaikutus on tutkitusti pitkäkestoinen. Patentoitu koostumus on säilöntäaineeton ja fosfaatiton.

Tutustu tuotteeseen