Apua tuotteen valintaan

Orionin allergiatuotteista löydät monta vaihtoehtoa allergian hoitoon. Histecin vaikuttava aine, setiritsiini, on yksi maailman käytetyimmistä ja tunnetuimmista antihistamiineista. Fexorin puolestaan soveltuu erityisesti henkilöille, jotka tarvitsevat väsyttämättömän antihistamiinin.

Tablettien lisäksi tuotevalikoimaan kuuluvat Mometason- ja Beclonasal-nenäsumutteet, jotka ovat hyvä lisä paikallishoitona, jos pelkkä antihistamiini ei riitä.

Histec: nieltävä tabletti

Antihistamiinivalmiste Histec on tarkoitettu kausiluonteiseen tai ympärivuotiseen allergiseen nuhaan sekä allergisiin silmä- ja iho-oireisiin. Vaikuttavana aineena on setiritsiini, joka on yksi maailman käytetyimmistä ja parhaiten tunnetuista antihistamiineista. Histec 10 mg auttaa nopeasti ja se sopii yli 6-vuotiaille.

Tutustu tuotteeseen

Histec: imeskelytabletti

Histecin perinteisen nieltävän tabletin rinnalle on saatavilla omenanmakuinen imeskelytabletti, jossa vaikuttavana aineena on myös setiritsiini. Antihistamiinivalmiste on tarkoitettu allergiseen nuhaan sekä allergisiin silmä- ja iho-oireisiin. Histec 10 mg auttaa nopeasti ja se sopii yli 6-vuotiaille.

Tutustu tuotteeseen

Fexorin

Fexorin 120 mg tablettien vaikuttavana aineena on feksofenadiini. Feksofenadiinilla on 24 tunnin vaikutus, eikä se väsytä. Fexorin-tabletit tehoavat kausiluonteisen allergisen nuhan oireisiin, kuten nenä- ja silmäoireisiin. Aikuisille ja yli 12-vuotiaille.

Tutustu tuotteeseen

Mometason Orion

Mometason Orion 50 mikrog/annos on nenäsumute siitepölynuhan hoitoon aikuisille (yli 18 v). Mometasonin vaikuttava aine on mometasonifuroaatti, kortikosteroidi, jolla on tulehdusta lievittävä ja ehkäisevä vaikutus. Mometason vähentää turvotusta ja ärsytystä nenässä.

Tutustu tuotteeseen

Beclonasal Aqua

Beclonasal Aqua 50 mikrog/annos on nenäsumute allergiseen nuhaan aikuisille ja yli 14-vuotiaille nuorille. Vaikuttava aine beklometasonidipropionaatti vähentää voimakkaasti nenän limakalvon tulehdusta ja turvotusta. Paras teho saavutetaan muutaman päivän käytön jälkeen.

Tutustu tuotteeseen