Herkkä iho voi hyvin, kun sitä hoitaa hajusteettomalla, lisäaineettomalla ja vedettömällä Aqualan Oililla. Pumppupullossa ja suihkepullossa saatavilla oleva ihoöljy levittyy iholle helposti ja tasaisesti.

Tärkeintä ihonhoitotuotteen valinnassa on valita voide sen rasvapitoisuuden mukaan. Mitä kuivempi iho on, sitä rasvapitoisemman hoitavan voiteen se tarvitsee voidakseen hyvin.

Terveen ihon pH on 5,5. Jos käytetään ihotuotteita, joiden pH-arvo poikkeaa tästä selvästi emäksiseen suuntaan, niiden ihoa kuivattava vaikutus saattaa olla huomattavakin. Erilaiset saippuat ja puhdistusaineet ovat tyypillisesti tällaisia ihonhoitotuotteita. Niiden taipumuksena on heikentää ihon puolustusmekanismeja ulkoisia ärsykkeitä vastaan ja kuivattaa ihoa. Tämän takia herkkäihoisten henkilöiden kannattaa kiinnittää huomiota myös iholle käyttämiensä tuotteiden pH-arvoihin.

Öljymäinen voide levittyy hyvin

Aqualan Oil kuuluu kuivalle iholle tarkoitettujen ihonhoitotuotteiden joukkoon. Öljymäinen voide on helppo levittää suihkauttamalla suihkepullosta tai pumppupullosta voidetta iholle. Ja koska lisäaineita ja hajusteita ei ole, tuotetta voi käyttää jopa intiimialueiden limakalvojen hoitamiseen. Karvaisia ihoalueita hoidettaessa kannattaa tosin olla varovainen, sillä kaikki rasvaiset ihonhoitotuotteet saattavat aiheuttaa ihossa karvatupen tulehduksen.

Herkän ja kuivan ihon kannalta Aqualan Oilin paras puoli on, että tuote on täysin hajusteeton, lisäaineeton ja vedetön. Se ei allergisoi eikä ärsytä. Täysin vedettömänä Aqualan Oil vahvistaa tehokkaasti ihon läpäisyestettä ja estää näin veden haihtumista ihosta.

Aqualan Oil – koko perheen ihonhoitoöljy:

  • Aqualan Oil sisältää vain puhtaita, aitoja luonnonöljyjä, eikä lainkaan lisäaineita, hajusteita, väriaineita tai säilöntäaineita. Siksi se sopii koko perheelle, myös allergikoille, diabeetikoille ja psoriaatikoille. Se on omiaan myös vauvojen ja aivan pienten lasten ihon hoitoon.
  • Aqualan Oilia voidaan käyttää myös herkkien limakalvoalueiden hoitoon.
  • Tuote sopii todella hyvin erittäin kuivan ja karhean ihon voiteeksi, koska se lievittää ihon ärsytystä ja kutinaa. Se myös pehmittää ja suojaa kuivia ihoalueita, kuten kyynärpäitä ja kantapäitä.
  • Aqualan Oil levittää iholle miellyttävän suojapinnan, joka hoitaa ihon kaikkia ongelma-alueita.
  • Pumppupullosta tai suihkepullosta suihkuttaminen on helppoa ja tasaista.

Arjen perusvoiteluun

Aqualan Oil on ohut, mutta hoitava ihoöljy koko perheen tarpeisiin.

Lataa hyödyllinen opas

Atooppinen ihottuma on vaiva, joka vaatii säännöllistä hoitoa. Lataa nyt käyttöösi Atooppisen ihottuman hoito 2021 -opas, josta saat ohjeet tehokkaaseen hoitoon ja kätevän voitelupäiväkirjan.