Ajankohtaiset artikkelit

Näytä kaikki artikkelit
1.7.2020 / Vatsan hyvinvointi

Koliikki on monen vauvaperheen valvottaja, ja lapsen ummetus on tavallinen huoli. Pikkulasten vatsavaivat ovat yleensä vaarattomia, mutta jatkuvien vaivojen syy täytyy selvittää. Lapsen vatsakipuja voi usein helpottaa kotikonstein.

Lue lisää
1.7.2020 / Terveys ja hyvinvointi

Kynsisienen oireita ovat paksuuntunut kynsi ja muut kynsimuutokset. Se on ennen kaikkea kosmeettinen haitta. Mitä aiemmin kynsisienen hoidon aloittaa, sitä paremmin hoito tepsii.

Lue lisää
29.6.2020 / Ihonhoito

Iho on luonnostaan aavistuksen verran hapan ja nauttii, kun sitä hoitaa sen oman pH-arvon mukaisilla tuotteilla. Jos ihon pH-arvo nousee lähelle emäksistä, iho voi herkistyä ja altistua ihosairauksille.

Lue lisää

Osallistu heinäkuun kilpailuun ja voit voittaa Orionin perusvoiteita!

Kesän lämmössä on tärkeää pitää huolta, ettei iho pääse kuivumaan. Tiedätkö mihin kaikkeen voit käyttää perusvoidetta? Vastaa muutamaan kysymykseen ja olet mukana arvonnassa, jossa voit voittaa Orionin perusvoidepaketin! Kisaan voit osallistua 31.7.2020 saakka.

Osallistu!

Tilaa uutiskirjeemme:

Etsi lähin apteekkisi

Hakutoiminto avaa hakutuloksesi uuteen välilehteen Google Maps -sivustolle. Haulla voit tarkistaa samalla myös monen apteekin aukioloajat. Apteekit itse vastaavat aukioloaikojen ylläpidosta ja oikeellisuudesta.