Uniqu Anti-Stress

 0003 Uniqu 3D-anti-stress

Ravintolisä on pieninä annoksina, kuten tabletteina, nautittava elintarvike, jonka tarkoituksena on täydentää ruokavaliota. Ravintolisä voi sisältää esimerkiksi vitamiineja tai kivennäisaineita. Ravintolisät eivät korvaa terveellistä ruokavaliota.

Uniqu Anti-Stress. Tukea stressinsietokykyyn ja rentoutumiseen. Tabletti sisältää kasviuutteita: sitruunamelissaa ja kärsimyskukkaa, jotka edistävät rentoutumista. Ruusujuuri auttaa lievittämään stressiä. Sopii vegaaneille

3.5/5
Kiitos palautteestasi!
 0003 Uniqu 3D-anti-stress

 

Uniqu Anti-Stress -ravintolisän kasviuutteet antavat tukea stressinsietokykyyn ja rentoutumiseen. Tabletti sisältää kasviuutteita: sitruunamelissaa ja kärsimyskukkaa, jotka edistävät rentoutumista. Ruusujuuri auttaa lievittämään stressiä. Valmiste sisältää lisäksi pantoteenihappoa (B5-vitamiini), joka auttaa vähentämään väsymystä ja uupumusta ja edistää normaalia henkistä suorituskykyä. Magnesium edistää normaaleja psykologisia toimintoja. Sinkki edistää normaalia kognitiivista toimintaa. Sopii vegaaneille

 • Sitruunamelissaa, kärsimyskukkaa ja ruusunjuurta sisältävä kasviuute-pantoteeni-kivennäisainetabletti.
 • Sitruunamelissa ja kärsimyskukka edistävät rentoutumista.
 • Ruusujuuri auttaa lievittämään stressiä.
 • Sisältää lisäksi Pantoteenihappoa, joka edistää normaalia henkistä suorituskykyä.
 • Magnesium edistää normaaleja psykologisia toimintoja.
 • Sinkki edistää normaalia kognitiivista toimintaa.
 • Tabletti on vegaaninen, gluteeniton ja sokeriton.

Annostus: 2 tablettia päivässä.

Suositeltava vuorokausiannos (2 tablettia) sisältää:  Pantoteenihappo 6 mg (100 %**),  Magnesium 375 mg (100 %**), Sinkki 5 mg (50 %**). Kärsimyskukkauute 375 mg, Ruusujuuriuute 350 mg  ja Sitruunamelissauute 100 mg.

**vuorokautisen saannin vertailuarvosta.

Pakkauskoko: 60 tablettia.

Ainesosat: Magnesiumoksidi, kärsimyskukkauute (Passiflora incarnata), ruusujuuriuute (Rhodiola rosea), täyteaineet (mikrokiteinen selluloosa, silloitettu natriumkarboksimetyyliselluloosa, talkki), sitruunamelissauute (Melissa officinalis), paakkuuntumisenestoaineet (rasvahappojen magnesiumsuolat, piidioksidi), pantoteenihappo, sinkkioksidi, pintakäsittelyaineet (etyyliselluloosa, glyseroli), väri (E 141). Ainesosalista saattaa olla muuttunut, tarkista aina pakkauksen ainesosalista. Ravintolisä.

Ravintolisä

Vegaaninen,Laktoositon,Gluteeniton,Sokeriton
orion-pharma-logo.png

Hyvinvointia rakentamassa

 • Orion on kotimainen lääkeyhtiö
 • Olemme rakentaneet hyvinvointia suomalaisille jo yli sadan vuoden ajan
 • Työllistämme suomessa yli 2700 henkilöä
 • Lue lisää meistä!
Avainlippu_w100.jpg
Uniqu - ravintolisäsarja naisille

Ravintolisät juuri sinun elämääsi

Lue artikkeli stressinsietokyvystä!

27.12.2023 Hyvä olo

Jokainen kokee joskus ohimenevää ja lyhytaikaista stressiä, jota voi aiheuttaa niin kielteiset kuin myönteisetkin asiat elämässä.

Lue lisää