Jomo Ice Super MSM kylmägeeli

JomoIce geeli MSM super 150 ml

CE merkityllä lääkinnällisellä laitteella tarkoitetaan esimerkiksi materiaalia ja tarviketta jota voidaan käyttää ihmisillä esimerkiksi sairauden tai vamman hoitoon tai lievitykseen. Lääkinnällisen laitteen valmistajan on näytettävä toteen sen turvallisuus, käyttötarkoitukseen sopivuus ja suorituskyky.

Jomo Ice MSM-kylmägeeli, joka helpottaa kiputilojen hoitoa. Kylmähoito on tehokas ja perinteinen apu lihas- ja nivel- ja reumakipuihin. Se lievittää työperäisiä, urheiluvammoista tai tapaturmista johtuvia lihas- ja nivelkipuja.

3.8/5
Kiitos palautteestasi!
JomoIce geeli MSM super 150 ml

Jomo Ice MSM-kylmägeeli sopii työperäiseen tai urheiluvammoista johtuvaan lihas- ja nivelkipuun. Sisältää orgaanista rikkiä (MSM), joka tehostaa hoidon vaikutusta tulehdukseen ja turvotukseen


Käyttöaiheet :
  niska-, hartia- ja alaselän kipuun, lihasten jännitystiloihin, reumaattiseen kipuun, vähentää nivelten turvotusta ja tulehdusta venähdysten, nyrjähdysten ja rasitusvammojen yhteydessä sekä nopeuttaa lihasten palautumista rasituksen jälkeen 

Annostus: Levitä kylmägeeliä kipualueelle 3-4 kertaa päivässä. Jos kipu pahenee tai jatkuu pitkään, ota yhteys lääkäriin. Käytettävä ulkoisesti. Vältä geelin joutumista silmiin, haavoihin tai limakalvoille


Säilytys: Huoneenlämmössä

Pakkaus: Jomo Ice MSM-kylmägeeli 150 ml

CE-merkitty lääkinnällinen laite

JOMO® ICE SUPER MSM -kylmägeeli vähentää nopeasti erilaisista rasitusvammoista (urheilu/työ) johtuvia lihas- ja nivelkipuja. Venähdysten ja nyrjähdysten yhteydessä kylmägeeli vähentää turvotusta ja mahdollista verenvuotoa sekä hillitsee tulehdusta. Kylmägeeli laukaisee niskan, hartioiden, alaselän ja raajojen lihasten jännitystä. Lihasten palautuminen nopeutuu, kun kylmägeeliä levitetään kohdealueelle heti rasituksen jälkeen. MSM (metyylisulfonyylimetaani) tehostaa kylmägeelin vaikutusta.

Käyttöohje: Aikuisille ja yli 6-vuotiaille lapsille. Levitä JOMO® ICE SUPER MSM -kylmägeeliä kipualueelle 3–4 kertaa päivässä. Jos kipu pahenee tai jatkuu pitkään, ota yhteys lääkäriin.

Säilytä huoneenlämmössä lasten ulottumattomissa. Ulkoisesti. Vältä geelin joutumista silmiin, haavoihin tai limakalvoille.

Valmistusaineet: etanoli, vesi, mentoli, propyleeniglykoli, metyylisulfonyylimetaani, eukalyptusöljy, karbomeeri, glyseroli, trietanoliamiini, alkyyliakrylaattiristipolymeeri. VÄRIAINEETON.

Valmistaja:

Orion Corporation

Orionintie 1

02200 Espoo

Finland

CE-merkki.jpg

Lääkinnällinen laite

JOMO® ICE SUPER MSM -kylande gel lindrar snabbt muskel- och ledsmärtor som beror på belastningsskador av olika slag (idrott/arbete). Vid sträckningar och stukningar minskar kylgelen uppkomsten av svullnader och eventuella blödningar samt verkar inflammationshämmande. Lättar muskelspänning i nacke, strudor, ländrygg och extremiteter. Musklerna återhämtar sig snabbare när kylgelen stryks på önskat område genast efter ansträngning. MSM (metylsulfonylmetan) gör kylgelen ännu effektivare.

Bruksanvisning: För vuxna och barn över 6 år. Stryk JOMO® ICE SUPER MSM -kylande gelen på smärtsammt område 3–4 gånger per dag. Om smärtan förvärras eller är ihållande ska du kontakta läkare.

Förvaras i rumstemperatur utom räckhåll för barn. För utvärtes bruk. Förhindra gelen från att komma i kontakt med ögon, sår eller slemhinnor.

lngredienser: etanol, vatten, mentol, propylenglykol, metylsulfonylmetan, eukalyptusolja, karbomer, glycerol, trietanolamin, alkylakrylatkorspolymer. INGA FÄRGÄMNEN.

Tillverkare

Orion Corporation

Orionvägen 1

02200 Esbo


CE-merkki.jpgMedicinteknisk produkt