Glukosamiini Active

Glukosamiini Active Purkki

Ravintolisä on pieninä annoksina, kuten tabletteina, nautittava elintarvike, jonka tarkoituksena on täydentää ruokavaliota. Ravintolisä voi sisältää esimerkiksi vitamiineja tai kivennäisaineita.

Tehoyhdistelmävalmiste aktiivisille liikkujille. Sisältää glukosamiinia, kondroitiinisulfaattia ja C-vitamiinia, joka osallistuu nivelruston rakenneosien eli kollageenin muodostumiseen. Laktoositon, gluteeniton, hiivaton, soijaton, liivatteeton. 120 tabl.

4.1/5
Kiitos palautteestasi!
Glukosamiini Active Purkki

Testiryhmä suosittelee Glukosamiini Activea!

glukosamiini_kampanjasivubannerit_IHA_2019_syyskuu_1140x300.jpg

 

Haimme toukokuussa 2019 Itsehoitoapteekin Facebook-sivun kautta testaajia Glukosamiini Active -ravintolisälle. Testiryhmään haki huimat 1725 henkilöä, joiden joukosta arvoimme 23 testaajaa.

Testaajat käyttivät Glukosamiini Activea noin 2 kuukauden ajan, jonka jälkeen kysyimme heiltä kokemuksia tuotteen käytöstä ja sen tuomista hyödyistä.

Tuote sai testaajilta upeat arviot:

  • 96 % koki saaneensa apua nivelten toimintaan ja liikkuvuutensa parantuneen.
  • 91 % aikoo käyttää tuotetta jatkossakin
  • 100 % testaajista suosittelisi tuotetta muillekin!
"Ehdottomasti koen saaneeni apua jäykkyyteen ja jonkin verran myös liikkuvuuteen jo näin lyhyessä jaksossa. Yllätyin positiivisesti."
Erja, 61
"Tuntuu, että palautuminen oli helpompaa ja hieman nopeampaa treenin jälkeen, joten valmiste on hyvä lisä päivittäiseen käyttöön tukemaan liikkumista ja kunnossa pysymistä."
Piia, 39
"Kyynerpään jäykkyys haittasi arki-, työ- ja treenielämää. Muutaman viikon käytön jälkeen huomasin liikkuvuuden parantuneen ja nyt kyynärpää ei enää rajoita kuntosalitreeniä."
Kirsi, 53

Liikunnallisille ja aktiivisille henkilöille kehitetty yhdistelmävalmiste. Sisältää glukosamiinia, kondroitiinisulfaattia ja C-vitamiinia, joka osallistuu nivelruston rakenneosien eli kollageenin muodostumiseen.

Annostus: 1 tabletti päivässä.

Valmistetta ei suositella alle 18-vuotiaille eikä raskaana oleville tai imettäville naisille. Jos käytät jatkuvaa lääkitystä (mm. verenohennuslääkitys), olet diabeetikko tai glukoosinsietokykysi on heikentynyt, varmista glukosamiinin soveltuvuus lääkäriltä tai apteekista.

Ainesosat: Glukosamiinihydrokloridivalmiste (fermentoitu), kondroitiinisulfaattinatrium (nauta), L-askorbiinihappo, täyteaineet (mikrokiteinen selluloosa, hydroksipropyyliselluloosa, hydroksipropyylimetyyliselluloosa, silloitettu natriumkarboksimetyyliselluloosa), paakkuuntumisenestoaineet (rasvahappojen magnesiumsuolat, piidioksidi), väriaineet (titaanidioksidi, keltainen rautaoksidi), pintakäsittelyaine (glyseroli).

Ravintolisä

Gluteeniton, Laktoositon, Maidoton, Hiivaton, Sokeriton, Väriaineeton, Liivatteeton (sika)

Sinua saattaisi kiinnostaa myös:

14.3.2018 Terveys ja hyvinvointi

Liikunta on tärkeä osa arkea, joten laita se kalenteriin ja pidä siitä kiinni. Liikuntaa kannattaa myös lisätä muun kivan tekemisen oheen.

Lue lisää
5.2.2018 Terveys ja hyvinvointi

Avain hyvään oloon ja pysyvästi parempaan kuntoon on elintavoissa ja pitkäjänteisyydessä. Bloggari Hanna Viljakainen liikkuu tavoitteellisesti ja huolehtii, että suunta on koko ajan oikea.

Lue lisää
24.6.2013 Terveys ja hyvinvointi

Istumisesta on viime vuosikymmeninä tullut yksi hyvinvointimme pahimmista vitsauksista. Liiallinen takamuksen kuluttaminen on paljastunut vakavaksi terveysriskiksi, josta tutkijat ja terveydenhuollon ammattilaiset varoittelevat.

Lue lisää