Favora hellävarainen 2in1 kuorinta

Favora Hellavar Kasvokuorinta RGB

Hellävaraisessa kasvokuorinnassa yhdistyy entsymaattinen ja mekaaninen kuorinta samassa. Näin myös erittäin herkkäihoinen voi kuoria ja heleyttää ihonsa hellävaraisesti ilman mekaanista toimenpidettä. Se poistaa ihon uudistumisesta johtuvan kuolleen ihosolukon, joka tekee ihon pinnasta karhean, epätasaisen, himmentää sen väriä ja vaikeuttaa hoitoaineiden imeytymistä. Kuorinnan jälkeen iho näyttää ihanan heleältä ja tuntuu sileältä. Kehitetty yhteistyössä Allergia-, iho- ja astmaliiton kanssa. Hajusteeton ja väriaineeton. Vegaaninen.

3.6/5
Kiitos palautteestasi!
Favora Hellavar Kasvokuorinta RGB

Kuorinta on yksi tehokkaimmista ihon pikakaunistuksista. Se poistaa ihon uusiutumisesta johtuvan kuolleen ihosolukon, joka tekee ihon pinnasta epätasaisen, himmentää sen väriä ja vaikeuttaa hoitoaineiden imeytymistä. Kuorimaton iho näyttää helposti samealta tai kirjavalta, ihon pinnalla saattaa olla näkyvää hilseilyä eikä meikki levity tasaisesti. Hellävaraisessa kasvokuorinnassa yhdistyy entsymaattinen ja mekaaninen kuorinta samassa. Näin myös erittäin herkkäihoinen voi kuoria ja heleyttää ihonsa hellävaraisesti ilman mekaanista toimenpidettä. Se poistaa ihon uudistumisesta johtuvan kuolleen ihosolukon, joka tekee ihon pinnasta karhean, epätasaisen, himmentää sen väriä ja vaikeuttaa hoitoaineiden imeytymistä. Kuorinnan jälkeen iho näyttää ihanan heleältä ja tuntuu sileältä. Kehitetty yhteistyössä Allergia-, iho- ja astmaliiton kanssa. Hajusteeton ja väriaineeton. Vegaaninen.

Käyttö:

Käyttötapa 1 eli entsymaattinen vaikutus erittäin herkälle iholle. Kuorintavoidetta levitetään hellävaraisin liikkein puhtaalle, pyyhekuivalle iholle. Annetaan vaikuttaa noin 5 minuuttia ja huuhdellaan iho huolellisesti lämpimällä vedellä.

Käyttötapa 2 eli mekaaninen kuorinta  normaalille, kuorintaa hyvin sietävälle iholle. Kuorintavoidetta levitetään kostealle iholle kevyin, pyörivin liikkein. Huuhdellaan huolellisesti lämpimällä vedellä.

Rasvoittuvan ja sekaihon voi kuoria kerran-pari viikossa, normaalille ja kuivalle iholle suositellaan kuorintaa kerran viikossa.

  • Gluconolactone eli hellävaraiset PHA-hedelmähapot kuorivat entsymaattisesti.
  • Mekaanisesti kuorivat rakeet; pyöreät, pehmeän hellävaraiset Glycol distearate vaharakeet ja silica, joka on särmäisempi.
  • Betaiini ja glyseriini kosteuttavat ihoa.
  • Karitevoi eli Shea butter hoitaa ja Tocopheryl Acetate eli E-vitamiini auttaa suojaamaan ja vahvistamaan ihoa.
  • Säilöntäaine: Phenoxyethanol

Pakkaus: tuubi 75 ml

Ainesosat: Aqua (Water), Glycerin, Glycol Distearate, Propanediol, Betaine, Caprylic/Capric Glycerides, Polyacrylate Crosspolymer-6, Hydroxyethyl Acrylate/Sodium Acryloyldimethyl Taurate Copolymer, Butyrospermum Parkii (Shea) Butter, Gluconolactone, Phenoxyethanol, Hydroxyacetophenone, Silica, Disodium Edta, Sodium Citrate, Tocopheryl Acetate, Polysorbate 60, Sorbitan Isostearate, Ethylhexylglycerin, Acacia Senegal Gum, Xanthan Gum, T-Butyl Alcohol, Citric Acid, Sodium Carrageenan, Maris Sal (Sea Salt)

Kosmetiikka

Väriaineeton,Vegaaninen
orion-pharma-logo.png

Hyvinvointia rakentamassa

  • Orion on kotimainen lääkeyhtiö
  • Olemme rakentaneet hyvinvointia suomalaisille jo yli sadan vuoden ajan
  • Työllistämme suomessa yli 2700 henkilöä
  • Lue lisää meistä!
Avainlippu_w100.jpg