Bevita R

Bevita R 75 g

Bevita R on ihoa elvyttävä, dekspantenolia ja keramideja sisältävä rasvainen voide. Se hoitaa pieniä ihovaurioita, rohtumia ja nirhamia. Täysin vedetön voide toimii myös ohuen ihon suojavoiteena. Soveltuu erityisen hyvin kuivalle iholle.

3.8/5
Kiitos palautteestasi!
Bevita R 75 g

Bevita-voiteita on kaksi erilaista. Bevita R (R=rasvainen) ja Bevita, joka on kevyempi. Molemmat voiteet sisältävät dekspantenolia ja keramideja.

Bevita R on rasvainen voide, joka hoitaa ja elvyttää ihoa. Se on väritön ja vedetön. Bevita R -voiteella hoidat tehokkaasti pieniä ihovaurioita, rohtumia ja nirhamia.

Bevita R sopii käytettäväksi ihon suojavoiteena ja normaalillekin iholle tehokuuriksi. Kokeile esimerkiksi rohtuneihin huuliin, halkeileviin sormenpäihin, kuivuuttaan hilseileviin kyynärpäihin tai vaikka juuri tatuoituun ihoon. Voit levittää Bevita R -voidetta yöksi ja tehostaa vaikutusta esim. käsissä suojakäsineillä. Hellavaraisena se sopii myös intiimialueiden limakalvoille tai vaikka vaippapepulle.

  • Voiteen ainesosa dekspantenoli muuttuu iholle levitettäessä B5-vitamiiniksi. Se mm. kosteuttaa ihoa tehokkaasti, vahvistaa ihon luonnollista suojakerrosta sekä edistää haavojen parantumista.
  • Keramidit ovat ihon luontaisia lidejä ja ne puolestaan muodostavat suuren osan ihon kosteussuojasta ja ovat avainasemassa ihon suojakerroksen vahvistamisessa sekä ihon kosteutuksen tukemisessa.

 Käyttöohje:

Levitetään kevyesti voideltavalle ihoalueelle. Käytetään tarpeen mukaan. Voidaan käyttää useita kertoja päivässä.

 Koostumus:

Petrolatum, Hydrogenated Polydecene, Cetyl Alcohol, Butylene Glykcol, Panthenol, Isocetyl Alcohol, Ceramide NP

 Tuote on vegaaninen (ei sisällä eläinperäisiä ainesosia). 

Pakkaukset:

Tuubit 75 g ja 20 g, huulivoide 8 g

Kosmetiikka

Bevita R sopii käytettäväksi ihon suojavoiteena ja normaalillekin iholle tehokuuriksi. Kokeile halkeileviin sormenpäihin tai kuivuuttaan hilseileviin kyynärpäihin. Voit levittää Bevita R:ää yöksi ja tehostaa vaikutusta esim. suojakäsineillä. Hellavaraisena se sopii myös intiimialueiden limakalvoille myös vaippapepulle ja sitä voi käyttää tarvittaessa useita kertoja päivässä.

Vegaaninen
orion-pharma-logo.png

Hyvinvointia rakentamassa

  • Orion on kotimainen lääkeyhtiö
  • Olemme rakentaneet hyvinvointia suomalaisille jo yli sadan vuoden ajan
  • Työllistämme suomessa yli 2700 henkilöä
  • Lue lisää meistä!
Avainlippu_w100.jpg