Erilaiset käsi-ihottumat ovat yleisiä, ja ne kehittyvät helposti pitkäaikaisiksi eli kroonisiksi sairauksiksi. Käsi-ihottumien taustalla voi olla esimerkiksi jokin ihotauti kuten atooppinen ihottuma tai psoriasis. Usein syynä on ulkoisten tekijöiden aiheuttama ärsytys tai allergia.

Käsi-ihottuma opas on Allergia-, iho- ja astmaliiton asiantuntijoiden koostama 11-sivuinen tietopaketti, jonka avulla opit pitämään käsiesi ihosta huolta. Oppaan avulla mm.:

  • opit tunnistamaan ärsytyksen ja allergian aiheuttamat käsi-ihottumat
  • opit hoitamaan ja ehkäisemään käsi-ihottumia
  • saat vinkkejä käsien pesuun ja tietoa ihon paikallishoidoista
    Lataa oma oppaasi nyt!

    Atooppisen ihottuman hoito 2021_kansikuva.jpg

    Antamalla sähköpostiosoitteesi tilaat samalla Itsehoitoapteekin uutiskirjeen ja sallit Orion Oyj:n lähettää sinulle artikkeleita, etuja, tarjouksia ja uutisia sähköpostiisi. Tarjotaksemme sinua kiinnostavaa sisältöä sekä sinulle paremmin kohdennettua viestintää ja etuja Orion voi kerätä tietoja kiinnostuksen kohteistasi kyselyillä ja Orionin sivustojen selailuhistorian perusteella, mikäli olet antanut evästesuostumuksen. Voit koska tahansa peruuttaa uutiskirjeen saamassasi viestissä olevasta linkistä. Lue lisätiedot tietosuojaselosteestamme.