Orionin uusi innovaatio Probicare sisältää Lactococcus lactis -solu-uutetta eli probioottista lysaattia, jossa bakteerit eivät ole eläviä. Lactococcus lactis -solu-uute uudistaa ihoa ja vahvistaa ihon luonnollista vastustuskykyä. Probicaressa on myös muun muassa glyserolia, joka ylläpitää ihon kosteustasapainoa sekä karitevoita, joka pehmentää ja hoitaa ihoa.

Voide rauhoittaa herkästi reagoivaa ja atooppista ihoa

Täyteläinen ja hajustamaton Probicare sopii etenkin herkästi reagoivalle, kuivalle sekä atooppiselle iholle.

Iho altistuu jatkuvasti erilaisille ärsykkeille, kuten UV-säteilylle, saasteille ja kosmetiikalle. Myös stressi, pesu vääränlaisilla tuotteilla, tietyt ruoka-aineet ja allergiat voivat ärsyttää ihoa.

Suomessa kehitetty ja valmistettu Probicare on suunniteltu rauhoittamaan atopiaan taipuvaista ihoa sekä ylläpitämään ihon kuntoa pahenemisvaiheiden välillä. Voide pitää ihon omaa mikrobiomistoa mahdollisimman monipuolisena.

Probiooteilla tutkitusti positiivisia vaikutuksia ihoon

Probioottiset tuotteet suojaavat ihoa ja vahvistavat ihon suojakerrosta ja vastustuskykyä.

Probicare sisältää Lactococcus lactis -solu-uutetta eli probioottista lysaattia. Lysaateilla on tutkitusti positiivisia vaikutuksia esimerkiksi ihon uudistumiseen. Tiettyjen bakteerien osien on osoitettu edistävän immuunipuolustuksellisia reaktioita ihossa ja tukevan ihoa suojaavan läpäisyesteen toimintaa. Lysaateilla on havaittu myös tulehdusta ehkäisevää vaikutusta, ja lysaattien vaikutuksesta iholle tärkeiden proteiinien ja entsyymien tuotanto lisääntyy.

Lisäksi probioottiset bakteerit vähentävät ihon reaktiivisuutta ja estävät taudin-aiheuttajien lisääntymisen iholla.