Multivita Raskaus ja Imetys

Multivita Raskaus ja Imetys -monivitamiinitabletti on tarkoitettu erityisesti raskautta suunnitteleville, raskaana oleville ja imettäville naisille. Se täydentää odotus- ja imetysajan ruokavaliota varmistamalla päivittäin tarvittavien vitamiinien ja hivenaineiden saannin juuri oikeassa suhteessa.

Monipuolinen Multivita Raskaus ja Imetys sisältää D3-vitamiinia, jodia ja foolihappoa sekä 16 muuta päivittäin tarvittavaa vitamiinia ja hivenainetta. Tabletti ei sisällä A-vitamiinia, soijaa eikä liivatetta.

Käyttöaiheet:

monivitamiinitabletti erityisesti raskautta suunnitteleville, raskaana oleville ja imettäville naisille

Pakkaukset:

Multivita Raskaus ja Imetys 120 tabl.

Koostumus:
1 tabletti sisältää:
D3-vitamiini 10 μg
Foolihappo 500 μg
B1-vitamiini 5 mg
B2-vitamiini 5 mg
B6-vitamiini 5 mg
B12-vitamiini 3 μg
Niasiini (B3) 20 mg
Pantoteenihappo (B5) 5 mg
Biotiini 30 μg
C-vitamiini 120 mg
E-vitamiini 15 mg
Magnesium 180 mg
Rauta 20 mg
Sinkki 15 mg
Jodi 175 μg
Seleeni 60 μg

Aineosat: magnesiumoksidi, täyteaine (mikrokiteinen selluloosa, hydroksipropyylimetyyliselluloosa), askorbiinihappo, ferrofumaraatti, täyteaine (hydroksipropyyliselluloosa, silloitettu natriumkarboksimetyyliselluloosa, maissitärkkelys, steariinihappo, sakkaroosi, akasia, MCT-öljy), paakkuuntumisenestoaine (piidioksidi), DL-alfa-tokoferyyliasetaatti, niasiiniamidi, sinkkioksidi, pintakäsittelyaine (rasvahappojen magnesiumsuolat), tiamiinimononitraatti, pyridoksiinihydrokloridi, kalsiumpantotenaatti, riboflaviini, väri (titaanidioksidi), foolihappo, kaliumjodidi, natriumselenaatti, happamuudensäätöaine (trinatriumsitraatti, sitruunahappo), D-biotiini, kolekalsiferoli, syanokobalamiini