Calsorin 500 mg

Calsorin kalsiumvalmiste 500 mg on helposti nieltävä tabletti, jolla huolehdit päivittäisestä kalsiumin saannista vaivattomasti. Riittävä kalsiumin saanti auttaa varmistamaan, että luustosi pysyy kunnossa. Riittävän kalsiumin saannin varmistaminen on erityisen tärkeää esimerkiksi vähän maitotuotteita käyttäville sekä naisille.

Calsorin 500 mg on laktoositon, gluteeniton, sokeriton ja hiivaton valmiste. Se ei myöskään sisällä soijaa tai liivatetta. Tabletissa on jakouurre, eli sen voi tarvittaessa puolittaa.

Calsorin on ravintolisä. Suositeltavaa vuorokausiannosta ei saa ylittää. Ravintolisää ei tule käyttää monipuolisen ruokavalion korvikkeena.

Calsorin tuoteperheeseen kuuluu kolme erilaista tuotetta, joissa kahdessa on kalsiumin lisäksi hyvin imeytyvää D3-vitamiinia. Valitse itsellesi parhaiten sopiva.

Käyttöaiheet:

päivittäisen kalsiumin saannin varmistaminen niille, jotka saavat riittävästi D-vitamiinia muista lähteistä

Annostus:

1-2 tablettia/vrk

Pakkaukset:

Calsorin 500 mg 100 tabl.

Koostumus:

Kalsiumkarbonaatti, Täyteaineet (mikrokiteinen selluloosa, kroskarmelloosinatrium), Pintakäsittelyaineet (talkki, hydroksipropyylimetyyliselluloosa), Paakkuuntumisenestoaineet (magnesiumstearaatti, piidioksidi), Väri (titaanioksidi), Maltodekstriini, Akasia