Calsorin D3 500 mg + 20 mikrog

Calsorin D3 500 mg + 20 mikrog on nieltävä kalsiumvalmiste, joka sisältää 20 mcg D3 -vitamiinia. Riittävän D-vitamiinin saanti on tärkeää luuston kunnon ylläpidolle, sillä ilman D-vitamiinia kalsium ei imeydy kunnolla.  Jos maitotuotteet eivät maistu tai sovi, riittävä kalsiumin ja D-vitamiinin saanti on hyvä turvata erillisen kalsium –ja D-vitamiinilisän avulla. Calsorin D3 500 mg+20 mikrog on pienikoinen, helposti nieltävä ovaalin muotoinen tabletti, jonka voi tarvittaessa puolittaa.

Calsorin D3 500 mg + 20 mcg on laktoositon, gluteeniton ja hiivaton.

Ravintolisä. Suositeltavaa vuorokausiannosta ei saa ylittää. Ravintolisää ei tule käyttää monipuolisen ruokavalion korvikkeena.

Calsorin tuoteperheeseen kuuluu kolme erilaista tuotetta, joissa kahdessa on kalsiumin lisäksi hyvin imeytyvää D3-vitamiinia. Valitse itsellesi parhaiten sopiva.

Käyttöaiheet:

päivittäisen kalsiumin ja D-vitamiinin saannin varmistaminen

Annostus:

1 tabletti/vrk

Pakkaukset:

Calsorin D3 500 mg + 20 mcg 100 tabl

Koostumus:

Kalsiumkarbonaatti, Täyteaineet (mikrokiteinen selluloosa, kroskarmelloosinatrium), Pintakäsittelyaineet (talkki, hydroksipropyylimetyyliselluloosa), Paakkuuntumisenestoaineet (magnesiumstearaatti, piidioksidi), Kolekalsiferoli, Väri (titaanioksidi), DL-alfa-tokoferoli, Osittain kovetettu soijaöljy, Gelatiini (nauta), Sakkaroosi, Maissitärkkelys, Maltodekstriini, Akasia