B-vitamiinit

 Multivita Beko Long sisältää kaikkia välttämättömiä B-vitamiinejaMultivita Beko Strong on vahva ja monipuolinen B-vitamiini

Pitkävaikutteinen Multivita Beko Long sisältää kaikkia ihmiselle välttämättömiä B-vitamiineja. B-vitamiinien tarve voi lisääntyä muun muassa laihdutuksen, stressin, kovan fyysisen rasituksen ja runsaan alkoholin käytön seurauksena.

Beko Strong Orion on vahva ja monipuolinen B-vitamiinivalmiste B-vitamiinin puutteen ennaltaehkäisyyn ja hoitoon. Se sisältää kaikki elimistölle välttämättömät B-ryhmän vitamiinit. Beko Strong Orion on ravintolisä.

Beko Strong B12 on vahva B12-vitamiinia sisältävä tabletti. B12-vitamiinin tarve on erityisen suuri ikääntyvillä, tiukkaa kasvisruokavaliota noudattavilla, vegaaneilla, runsaasti alkoholia käyttävillä, jos sinulla on imeytymishäiriöitä (esim. diagnosoimaton ja hoitamaton keliakia, Crohnin tauti, lihavuusleikatut) tai tiettyjä lääkkeitä käyttävillä (metformiini, kilpirauhasen vajaatoiminta, vatsahappoja neutraloivat lääkkeet). Beko Strong B12 on ravintolisä.

Trineurin on B-vitamiinivalmiste, joka sisältää vahvan annoksen kolmea eri B-vitamiinia. Trineurin on itsehoitolääke.

Orionin B-vitamiinivalmisteet