Humektan

Humektan on kosteuttava antimikrobinen perusvoide, joka kevyenä sopii useimmille ihotyypeille, myös rasvaisellekin iholle. Humektan ei sisällä hajusteita ja niinpä sitä voi käyttää allergiselle ja myös akneiholle kosteusvoiteeksi kasvoille ja koko vartalolle.

Käyttöaiheet:

kevyt, tehokkaasti kosteuttava perusvoide kasvoille ja koko vartalolle

Pakkaukset:

Humektan 30 g, 100 g, 200 g ja 400 g pumppupullo

Koostumus:

Aqua, Decyl Oleate, Butylene Glycol, Cetearyl Alcohol (and) Cetearyl Sulfate, PEG-6 Stearate, Apricot Kernel Oil PEG-6 Esters, PEG-32 Stearate, Glycol Stearate, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin

Korvattavuus:

Humektan 400 g pumppupullosta saa sv-korvauksen, kun lääkäri määrää sen pitkäaikaisen ihotaudin hoitoon.

Käyttövinkit:

Voit levittää auringonoton jälkeen ihollesi viileää Humektania. Se kosteuttaa ja estää ihon hilseilyn. Humektan on yksi kevyimmistä perusvoiteista, joten se levittyy hyvin isommillekin ihoalueille. Humektania voi käyttää ihon pesuvoiteena. Voit kokeilla voidetta myös kuivaan hilseilevään päänahkaan. Vesiliukoisena voide on helppo pestä pois pelkällä haalealla vedellä.

Liian tumman värivoiteen vaalentamiseen Humektan on oiva apu. Sekoita kämmenellä pisara Humektania ja hieman värivoidetta. Voide vaalenee ja levittäminen helpottuu. Humektan sopii myös meikin alle, sillä se ei rasvoita, ainoastaan kosteuttaa.