Ceralan Plus

Ceralan Plus on koko perheen käyttöön tarkoitettu monipuolisen koostumuksen omaava perusvoide. Se huoltaa tehokkaasti kuivaa ihoa ja sopii erityisesti atooppisen ihon sekä psoriasiksen hoitoon. Ceralan Plus sopii hoitavuutensa ansiosta myös pesuaineärsytyksen ennalta ehkäisyyn.

Ceralan Plus -voide sisältää kuivan ihon hoidossa tärkeiden keramidien lisäksi fosfolipidejä ja kolesterolia. Terveessä ihossa näitä hoitavia aineita on riittävästi, jolloin ne pystyvät sitomaan kosteutta ja muodostamaan kuivumista ehkäisevän läpäisyesteen. Kuivassa ja atooppisessa ihossa aineiden määrä on vähäisempi - siksi iho kuivuu ja kutiaa.

Keramidivoiteen on tutkimuksissa todettu parantavan ihon kosteudensietokykyä, vähentävän ihon kautta tapahtuvaa kosteuden haihtumista ja pesuaineärsytystä. Ceralan Plus -voide sopii kaiken ikäisille käyttäjille koko vartalon hoitoon.

Käyttöaiheet:

kuivan, atooppisen ja psoriasis-ihon päivittäiseen hoitoon, sopii kaikenikäisille ja kaikille ihoalueille

Pakkaukset:

Ceralan Plus 30 g, 100 g ja 500 g pumppupullo

Koostumus:

Aqua, Hydrogenated Polydecene, Caprylic/Capric Triglyceride, Isononyl Isononanoate, Glycerin, Petrolatum, Cetearyl Alcohol, Glyseryl Stearate Peg-100, Saccharide Isomerate, Ceramide NP, Ceramide AP, Ceramide EOP, Ethylhexylglycerin, Xanthan Gum, Carbomer, Sodium Lauroyl Lactulate, Sodium Citrate, Phytosphingosine, Cholesterol, Sodium Hydroxide, Citric Acid, Phenoxyethanol

Korvattavuus:

Ceralan Plus 500 g pumppupullosta saa sv-korvauksen, kun lääkäri määrää sen pitkäaikaisen ihotaudin hoitoon.