Zendium Sensitive Whitener hammastahna

Zendium on uusi päivittäiseen käyttöön tarkoitettu sarja suuhygienian tuotteita. Hammastahnat on suunniteltu suojaamaan hampaita ja ikeniä, ne vahvistavat syljen luontaista vastustuskykyä.

Zendium Sentive Whitener hammastahna antaa suulle kokonaisvaltaisen suojan sekä helpotusta vihlontaa vastaan ja se myös puhdistaa tehokkaasti pinnallisia värjäymiä ja tummentumia. Hammastahna ei sisällä SLS:ää ja sopii näin ollen myös aftaherkille ja kuivasta suusta kärsiville.

Käyttöaiheet:
Zendium Sensitive Whitener on hammatahna joka sopii hyvin vihlonnasta kärsiville. Sensitive tahnassa Zendium- teknologiaan on yhdistetty ksylitolia ja kaliumnitraattia, joka toimii apuna vihloville hampaille. Se myös puhdistaa tehokkaasti pinnallisia värjäymiä ja tummentumia. Vahvistamalla syljen synnynnäisiä puolustustekijöitä, Zendium auttaa ylläpitämään suun hyvälaatuista mikrobiyhteisöä. Zendium sisältää hellävaraisen vaahtoavan ainesosan, Steareth-30, jolla ei ole todettu suun herkkää pintasolukkoa vahingoittavaa vaikutusta.
Säilytys:
Huoneenlämmössä, säilyy 6 kk avaamisen jälkeen.
Pakkaukset:
Zendium Sensitive Whitener hammastahna 75 ml tuubi
Koostumus:
Aqua, Hydrated Silica, Xylitol, Glycerin, Potassium Nitrate, Hydrogeneted Starch Hydrolysate, Steareth-30, Disodium Phyrophosphate, Disodium phosphate, Sorbitol, Xanthan Gum, Aroma, Carrageenan, Sodium Fluoride, Amyloglucosidase, Sodium Benzoate, Zinc Gluconate, Sodium Saccharin, Glucose Oxidase, Lysozyme, Potassium Thiocyanate, Colostrum, Lactoferrin, Lactoperoxidase, Citric Acid, CI 77891