Zendium Saliva Gel

Tällä hetkellä on tiedossa noin 133 lääkeainetta ja 249 lääkevalmistetta, jotka aiheuttavat kuivaa suuta. Yleisimmät näistä ovat uni-, masennus- & särkylääkkeet, antihistamiinit, Parkinsonin tautiin käytettävät lääkkeet sekä jotkut sydän- ja verenpainelääkkeet. Zendium Saliva geeli kosteuttaa suuta ja luo suojaavan ja kosteuttavan kerroksen suun kuiville limakalvoille ja hampaille.

Käyttöaiheet:
Zendium Saliva Geeli sisältää entsyymejä, proteiineja sekä Xylitolia. Se kosteuttaa suuta ja luo suojaavan ja kosteuttavan kerroksen suun kuiville limakalvoille ja hampaille. Sen ainutlaatuinen koostumus tukee syljen toimintaa. Zendium kosteuttava geeli ei ole hammastahna, vaan sitä käytetään täydentämään hampaiden harjausta.
Annostus:
Tuotetta levitetään n. 1cm verran suun limakalvoille ja ikenille. Zendiumin kosteuttavaa geeliä käytetään n. 8 kertaa päivässä ruokailujen välissä ja korkein suositusannos vuorokaudessa on 10 g. Tuotetta ei tule käyttää lapsille.
Säilytys:
Huoneenlämmössä, säilyy 6 kk avaamisen jälkeen
Pakkaukset:
Zendium Saliva Gel 75 ml tuubi
Koostumus:
Aqua, Glycerin, Hydrogenated Starch Hydrolysate, Xylitol, Propylene Glycol, PVP, Carbomer, Colostrum, Xanthan Gum, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate,Sodium Hydroxide, Amyloglucosidase, Poloxamer 188, Allantoin, Glucose Oxidase, Citric Acid, Aroma, Sodium Chloride, Dipotassium Phosphate, Potassium Thiocyanate, Sodium Fluoride, Lactoperoxidase