Zendium original suuvesi

Zendium on uusi päivittäiseen käyttöön tarkoitettu sarja suuhygienian tuotteita. Suuvesi on suunniteltu suojaamaan hampaita ja ikeniä ja vahvistamaan syljen luontaista vastustuskykyä alkohollittomalla ja hellävaraisella koostumuksella.

Zendium Classic Suuvesi sisältää samoja entsyymejä ja proteiineja joita sylki sisältää luontaisesti.

  • Sopii hyvin herkästä suusta kärsiville jokapäiväiseen käyttöön
  • Oikomislaitteiden eli hammasrautojen yhteydessä
  • Erittäin mieto maku
  • Sopii kuivalle suulle
  • Alkoholiton
Käyttöaiheet:
Fluoripitoisesta suuvedestä saadaan paras hampaiden reikiintymistä ehkäisevä vaikutus, kun sitä käytetään eri aikaan kuin hammastahnaa. Suuvedellä voikin purskutella esimerkiksi heti lounaan tai päivällisen jälkeen. Suuveden käytössä tärkeintä on muistaa, että se ei korvaa päivittäistä hampaiden harjausta ja hammasvälien puhdistamista. Suuvesi on tarkoitettu mekaanisen puhdistuksen tueksi eri tilanteissa. Suuveden käyttöä kannattaa harkita erityisesti silloin, kun hampaiden puhdistus ei onnistu normaalisti. Syynä voi olla esimerkiksi heikentynyt näkö, käden ja pään alueen vammat, käsien heikentynyt motoriikka (esim. nivelreuma tai Parkinsonin tauti) sekä hampaiden puhdistusta haittaavat oikomiskojeet eli hammasraudat.
Pakkaukset:
500 ml pullo
Koostumus:
Aqua, Glycerin, Hydrogenated Starch Hydrolysate, Xylitol, Steareth-30, Sodium Benzoate, Citric Acid, Amyloglucosidase, Sodium Hydroxide, Allantoin, Glucose Oxidase, Aroma, Zinc Gluconate, Sodium Fluoride, Potassium Thiocyanate, Calsium Cistrate, Lactoperoxidase, Limonene, CI 42051.