Melatoniini Orion 1 Mg + Magnesium

Melatoniini Orion 1 mg + Magnesium auttaa lyhentämään nukahtamisaikaa ja lievittää aikaeron yksilöllisiä vaikutuksia. Tablettiin lisätty magnesium (120 mg/tabletti) tukee hermoston ja lihasten toimintaa. Pienikokoinen ja jakourallinen tabletti on helppo niellä. Tabletti ei sisällä makeutusaineita, joten se sopii myös henkilöille jotka eivät voi käyttää ksylitolia tai mannitolia sisältäviä valmisteita. Tuote on myös laktoositon, gluteeniton, soijaton ja hiivaton. Se ei sisällä liivatetta, eikä eläinperäisiä ainesosia eikä myöskään väri- tai aromiaineita. Ravintolisä. Valmistettu Suomessa.

Käyttöaiheet:

Lyhentää nukahtamisaikaa ja lievittää aikaeron vaikutuksia. Magnesium tukee hermoston ja lihasten toimintaa.

Annostus:

Nukahtamisajan lyhentämiseen 1 tabletti lähellä nukkumaanmenoaikaa. Aikaeron yksilöllisen vaikutuksen lievittämiseen 1/2-1 tablettia lähellä nukkumaanmenoaikaa ensimmäisenä matkapäivänä ja muutamana seuraavana päivänä matkakohteeseen saapumisen jälkeen. Yli 18-vuotiaille. Ei suositella raskaana oleville eikä imettäville äideille.

Pakkaukset:

Melatoniini Orion 1 mg + Magnesium 30 ja 100 tabl.

Koostumus:

Täyteaineet (mikrokiteinen selluloosa, hydroksipropyylimetyyliselluloosa, silloitettu natriumkarboksimetyyliselluloosa), magnesiumoksidi, paakkuuntumisenestoaineet (rasvahappojen magnesiumsuolat, piidioksidi), väri (titaanidioksidi), pintakäsittelyaine (glyseroli), melatoniini