Aptus Glyco-Flex MSM Maxi

Täydennysrehu koiralle nivelten hyvinvoinnin ylläpitoon.

Käyttöaiheet:

Aptus Glyco-Flex MSM Maxi on valmiste keskikokoisille ja isoille koirille. Käyttöaiheita ovat nivelten hyvinvoinnin tukeminen sekä nivelvaurioista ja nivelvaivoista palautuminen. Sitä voidaan käyttää tarvittaessa myös ennen varsinaisten oireiden alkamista nivelen toimintakyvyn ja aineenvaihdunnan tukemiseen, jos taustalla on alttius nivelvaivoille.

Annostus:

1 purutabletti/15 kg päivittäin ensimmäisten 4–6 viikon aikana. Sen jälkeen annos voidaan puolittaa tai jatkaa eläinlääkärin antaman ohjeen mukaan. Kun annos on useampi purutabletti päivässä, annoksesta annetaan puolet aamulla ja loput illalla.

Säilytys:

Kuivassa huoneenlämmössä.

Pakkaukset:

60 purutablettia, noin 330 g

Koostumus:

Glukosamiini HCl 500 mg, metyylisulfonyylimetaani (MSM) 500 mg, Perna Canaliculus* 300 mg (GlycOmegaTM brand Green Lipped Mussel), Kondroitiinisulfaatti 100 mg, askorbiinihappo (C-vitamiini) 24 mg, mangaani (Mn proteinaattina) 5,5 mg 

*GlycOmegaTM on Aroma New Zealand Ltd:n tavaramerkki

Raaka-aineet: Hiiva, glyseriini, katkaravun kuori, viherhuulisimpukka, selluloosa, luontaisen kaltainen kana-aromi, saffloröljy, maltodekstriini, kalsiumsulfaatti, sianrusto, L-askorbyyli-2-fosfaatti.

Lisäaineet: Soijalesitiini E322, natriumalginaatti E401, propionihappo E280, luonnollinen tokoferoliseos E306.