Multivita Omegalive Raskaus

Multivita Omegalive Raskaus

Ravintolisä on pieninä annoksina, kuten tabletteina, nautittava elintarvike, jonka tarkoituksena on täydentää ruokavaliota. Ravintolisä voi sisältää esimerkiksi vitamiineja tai kivennäisaineita.

Erityisesti raskaana olevien ja imettävien tarpeisiin kehitetty omega-3-valmiste. Helposti nieltävät kapselit sisältävät erityisen runsaasti odottajalle tärkeitä DHA-rasvahappoja. DHA ylläpitää sikiön ja rintaruokinaassa olevan imeväisen aivojen ja silmien normaalia kehitystä* ja sen tarve on suuri erityisesti viimeisen raskauskolmanneksen aikana. Valmiste ei sisällä lisättyjä vitamiineja joten sitä voi haluttaessa käyttää yhdessä vitamiinivalmisteiden kanssa. 100 kaps.

* Edullinen vaikutus saavutetaan nauttimalla päivittäin 200 mg DHA:ta (aikuisten omega-3-rasvahappojen saantisuosituksen lisäksi (250 mg DHA:ta ja EPA:a/vrk). 

3.8/5
Kiitos palautteestasi!
Multivita Omegalive Raskaus

Laadukas valmiste on kehitetty erityisesti raskaana olevien ja imettävien tarpeisiin. Multivita Omegalive Raskaus sisältää erityisen runsaasti odottajalle tärkeitä DHA-rasvahappoja. DHA ylläpitää sikiön ja rintaruokinaassa olevan imeväisen aivojen ja silmien normaalia kehitystä ja sen tarve on suuri erityisesti viimeisen raskauskolmanneksen aikana.

Edullinen vaikutus saavutetaan nauttimalla päivittäin 200 mg DHA:ta (aikuisten omega-3-rasvahappojen saantisuosituksen lisäksi (250 mg DHA:ta ja EPA:a/vrk).

Valmiste ei sisällä lisättyjä vitamiineja joten sitä voi haluttaessa käyttää yhdessä vitamiinivalmisteiden kanssa. 

Annostus: Suositeltu päiväannos, 2 kapselia sisältää 1334 mg kalaöljyä josta 854mg omega-3 rasvahappoja (E-EPA 226mg, E-DHA 560mg)

Muuta huomioitavaa: Valmiste ei sisällä kalaproteiinia, mutta herkimmät kala-allergikot voivat saada oireita

Pakkaus: 100 kaps.

Ainesosat: kalaöljy, liivate (nauta), kosteudensäilyttäjä (glyseroli), vesi

Ravintolisä

Gluteeniton, Laktoositon, Maidoton, Sokeriton, Hiivaton, Väriaineeton, Liivatteeton (sika)