Multivita Beko Long

Multivita BekoLong 200tbl RGB Web

Ravintolisä on pieninä annoksina, kuten tabletteina, nautittava elintarvike, jonka tarkoituksena on täydentää ruokavaliota. Ravintolisä voi sisältää esimerkiksi vitamiineja tai kivennäisaineita. Ravintolisät eivät korvaa terveellistä ruokavaliota.

Pitkävaikutteinen B-vitamiinivalmiste. Pienikokoinen ja helposti nieltävä tabletti vapauttaa tasaisesti B-vitamiineja elimistön tarpeisiin. Sisältää kahdeksaa elimistölle välttämättömätöntä B-vitamiinia. B6- ja B12-vitamiini sekä foolihappo edistävät hermoston ja immuunijärjestelmän normaalia toimintaa ja auttavat vähentämään väsymystä ja uupumusta. Biotiini, B1,-B2,B3 ja B5-vitamiinit edistävät normaalia energia-aineenvaihduntaa.  Laktoositon (maidoton), gluteeniton, hiivaton, sokeriton.

3.8/5
Kiitos palautteestasi!
Multivita BekoLong 200tbl RGB Web

Pitkävaikutteinen B-vitamiinivalmiste. Pienikokoinen ja helposti nieltävä tabletti vapauttaa tasaisesti B-vitamiineja elimistön tarpeisiin. Sisältää kahdeksaa elimistölle välttämättömätöntä B-vitamiinia. B6- ja B12-vitamiini sekä foolihappo edistävät hermoston ja immuunijärjestelmän normaalia toimintaa ja auttavat vähentämään väsymystä ja uupumusta. Biotiini, B1,-B2,B3 ja B5-vitamiinit edistävät normaalia energia-aineenvaihduntaa.  Laktoositon (maidoton), gluteeniton, hiivaton, sokeriton. Käyttöaiheet: B-vitamiinien päivittäisen saannin varmistaminen.

Annostus: Yksi depottablett/ vrk niellään riittävän nesteen kera. Suositeltua vuorokausiannostusta ei tule ylittää.

Pakkaukset: Multivita Beko Long 30, 100 ja 200 depottabl

Säilytys: Huoneenlämmössä, kosteudelta suojattuna ja lasten ulottumattomissa.

Tutustu myös www.multivita.fi

Ainesosat: täyteaine (mikrokiteinen selluloosa, dikalsiumfosfaatti), tiamiinimononitraatti, pintakäsittelyaine (hydroksipropyylimetyyliselluloosa, talkki, rasvahappojen magnesiumsuolat, sellakka, piidioksidi, polysorbaatti 80), kalsiumpantotenaatti, riboflaviini, niasiini, pyridoksiinihydrokloridi, syanokobalamiini, foolihappo, D-biotiini. Ainesosalista saattaa olla muuttunut, tarkista aina pakkauksen ainesosalista.

Ravintolisä

Gluteeniton, Laktoositon, Maidoton, Hiivaton, Sokeriton, Väriaineeton, Liivatteeton