Jomo Ice kylmägeeli

JomoIce geeli 150 ml

CE merkityllä lääkinnällisellä laitteella tarkoitetaan esimerkiksi materiaalia ja tarviketta jota voidaan käyttää ihmisillä esimerkiksi sairauden tai vamman hoitoon tai lievitykseen. Lääkinnällisen laitteen valmistajan on näytettävä toteen sen turvallisuus, käyttötarkoitukseen sopivuus ja suorituskyky.

Jomo Ice kylmägeeli, joka helpottaa kiputilojen hoitoa. Kylmähoito on tehokas ja perinteinen apu lihas- ja nivel- ja reumakipuihin. Se lievittää työperäisiä, urheiluvammoista tai tapaturmista johtuvia lihas- ja nivelkipuja.

3.7/5
Kiitos palautteestasi!
JomoIce geeli 150 ml

Jomo Ice kylmägeeli sopii työperäiseen tai urheiluvammoista johtuvaan lihas- ja nivelkipuun.


Käyttöaiheet :
  niska-, hartia- ja alaselän kipuun, lihasten jännitystiloihin, reumaattiseen kipuun, vähentää nivelten turvotusta ja tulehdusta venähdysten, nyrjähdysten ja rasitusvammojen yhteydessä sekä nopeuttaa lihasten palautumista rasituksen jälkeen 

Annostus: Levitä kylmägeeliä kipualueelle 3-4 kertaa päivässä. Jos kipu pahenee tai jatkuu pitkään, ota yhteys lääkäriin. Käytettävä ulkoisesti. Vältä geelin joutumista silmiin, haavoihin tai limakalvoille


Säilytys: Huoneenlämmössä

Pakkaus: Jomo Ice kylmägeeli 150 ml

CE-merkitty lääkinnällinen laite

JOMO® ICE -kylmägeeli lievittää esimerkiksi työperäisiä tai urheiluvammoista johtuvia lihas- ja nivelkipuja. Vähentää nivelten turvotusta ja tulehdusta venähdysten, nyrjähdysten ja rasitusvammojen yhteydessä. Laukaisee niskan, hartioiden, alaselän ja raajojen lihasten jännitystä. Voit nopeuttaa lihasten palautumista levittämällä JOMO® ICE geeliä kohdealueelle heti rasituksen jälkeen.

Käyttöohje: Aikuisille ja yli 6-vuotiaille lapsille.

Levitä kylmägeeliä kipualueelle 3–4 kertaa päivässä. Jos kipu pahenee tai jatkuu pitkään, ota yhteys lääkäriin.

Säilytä huoneenlämmössä lasten ulottumattomissa. Ulkoisesti. Vältä geelin joutumista silmiin, haavoihin tai limakalvoille.

Valmistusaineet: vesi, etanoli, mentoli, eukalyptusöljy,  karbomeeri, glyseroli, trietanoliamiini, alkyyliakrylaattiristipolymeeri, CI 42090.

 

Valmistaja / Tillverkare:

Orion Corporation
Orionintie 1
02200 Espoo
Finland

CE-merkki.jpg

Lääkinnällinen laite

JOMO® ICE -kylande gel lindrar t.ex. muskel- och ledsmärtor som beror på arbets- eller idrottskador. Minskar uppkomsten av svullnad och inflammation i leder vid sträckningar, stukningar och belastningsskador. Lättar muskelspänning i nacke, skuldror, ländrygg och extremiteter. Du kan påskynda muskelåterhämtning genom att stryka på JOMO® ICE gelen på önskat område genast efter ansträngning.

Bruksanvisning: För vuxna och barn över 6 år. Stryka  kylgelen på smärtsammt område 3–4 gånger om dagen. Om smärtan förvärras eller är ihållande, kontakta läkaren.

Förvaras i rumstemperatur utom räckhåll för barn. För utvärtes bruk. Förhindra gelen från att komma i kontakt med ögon, sår eller slemhinnor.

lngredienser: vatten, etanol, mentol, eukalyptusolja, karbomer, glycerol, trietanolamin, alkylakrylatkorspolymer, CI 42090.

Tillverkare

Orion Corporation

Orionvägen 1

02200 Esbo


CE-merkki.jpgMedicinteknisk produkt